promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
37 év után bemutatják George Clooney elveszett, medvés horrorfilmjét
Borítókép:  George Clooney / MOLLY RILEY / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Magyarországon forgatták 1983-ban a Grizzly sztárokkal telerakott második részét, de a munkálatok vége előtt a producer lelépett a pénzzel – most végre elkészült a film.

1976-ban mutatták be a Grizzly című horrort, amiben egy hatalmas medve tartja rettegésben az embereket. Hét évvel később Szöts André rendezésében elkezdték forgatni Magyarországon a folytatást, ráadásul olyan – akkor még nem igazán ismert – színészekkel, mint például George Clooney (Ocean's-trilógia), Laura Dern (Jurassic Park), Charlie Sheen (Két pasi - meg egy kicsi) vagy John Rhys-Davies (A Gyűrűk Ura-trilógia).

Már csak azok a jelenetek voltak hátra, amik egy mechanikus medvét igényeltek volna – szóval az alkotás lényege –, mikor a producer, Joseph Proctor eltűnt, és magával vitte a produkció költségvetését is, így sajnos a rengeteg munka ellenére már nem tudták befejezni a projektet, és a fiókban landolt az erdőben tartott zenei fesztiválon gyilkoló medve rémtörténete – aki amúgy csak azért ölt, mert orvvadászok megölték a bocsait.

Most viszont a SlashFilm arról ír, hogy a mű egy másik producere, Suzanne C. Nagy az évtizedek alatt próbálta valahogy megmenteni a filmet, így vásárolt magának pár előre elkészített medvés felvételt, és végül összerakta a mindössze 75 perces Grizzly II. - Revenge című alkotást, hogy mindenki láthassa a „remekművet”.

Nem biztos, hogy ennek George Clooney is örülni fog, ugyanis már egy rettenetes előzetest is kidobtak a műhöz, ami alapján valószínűleg még ahhoz sem lesz jó, hogy a haverokkal jót szórakozzunk rajta egy iszogatós estén. Ettől függetlenül példás az elkötelezettség, ami a Grizzly folytatása mögött áll, hiszen csodával határos módon 37 év után, de elvileg még idén ősszel láthatjuk a végeredményt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás