promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Súlyos baleset történt az új Mission: Impossible forgatásán
Borítókép:  Tom Cruise / Han jingyu / Imaginechina / Imaginechina via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tom Cruise elég ideges, hiszen nem elég, hogy a koronavírus-járvány miatt egy időre felfüggesztették a következő Mission: Impossible-film munkálatait, de most nagyon balul sült el egy motoros kaszkadőrjelenet.

Úgy látszik, hogy mostanában nincs túl sok szerencséje Tom Cruise-nak, hiszen jelenleg egyszerre forgatja a Mission: Impossible-széria következő két részét, de mikor jött a világjárvány, akkor le kellett állniuk, ezzel pedig rengeteg pénzt buktak. Végre folytatódhattak a munkálatok, de most a MovieWeb arról számolt be, hogy szörnyű baleset történt, amire senki sem számított.

Éppen egy olyan látványos jelenet felvételére készültek, ahol egy kaszkadőr lezuhan pár papírral tömött, puha párna közé, míg a motorja a földbe csapódik mellette, biztonságosan. Ehhez megvolt a hetek alatt felépített, drága helyszín is, de amikor élesben ment a dolog, kiderült, hogy elszámolták magukat.

A motor is a párnákon landolt, amik a kerekek forrósága miatt egyből lángra kaptak, és hatalmas füsttel, gyorsan elkezdett terjedni a tűz, ráadásul a közeli repülőteret is le kellett zárni emiatt.

Szerencsére senki sem sérült meg, de elég nagy az időveszteség és az anyagi kár is, Tom Cruise pedig nagyon frusztrált, hiszen ritka, hogy ennyire körülményes legyen egy produkció. Arról még nincs hír, hogy ez mennyire lesz hatással a bemutató időpontjára, de jelen állás szerint 2021. november 19-én érkezik a Mission: Impossible hetedik epizódja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás