Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jelentős műsorváltozás az RTL Klubon

Jelentős műsorváltozás az RTL Klubon

Zene, Film & Kultúra

Jelentős műsorváltozás az RTL Klubon

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 13:50

Augusztus 17-től hosszabb adásokkal jelentkezik A Konyhafőnök új évada, ami nagyban megváltoztatja az RTL Klub esti műsorrendjét.

Augusztus 3-án startolt el A Konyhafőnök új évada az RTL Klubon, ami a nézettségét tekintve azonnal megverte a TV2-n futó MasterChef VIP-t. Nem sokkal később a konkurens csatorna bejelentette, hogy augusztus közepén véget is ér a saját főzőshowjuk, és egy rövid időre újra visszatérnek a sorozatok.

A nézők éppen megszokták már az RTL Klub hétköznap esti műsorrendjét, máris újabb változás várható. A SorozatWiki információi szerint augusztus 17-e, hétfőtől 15-20 perccel hosszabb adásokkal fog jelentkezni A Konyhafőnök.

Ez azt jelenti, hogy a főzőműsor nagyban megborítja a csatorna esti műsorrendjét: a Barátok közt ezentúl 22:20-tól lesz látható, de a késő délutáni, 17:05-ös kezdési időpont nem változik.

A Berényiék után jelentkező sorozatok, úgymint a Gyilkos lelkek, a Magnum, és a Doktor Murphy szintén későbbre kerülnek, 22:55 és 23:10 között várható majd a kezdés.

Borítókép: RTL Klub