promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csalni akart A Konyhafőnök versenyzője, nem sikerült – videó
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elképesztő nehézségű kiképzéssel folytatódott A Konyhafőnök Tábora, aminek első feladatában az egyik versenyző megpróbálta megvezetni a zsűrit, de gyorsan kiszúrták a hibát.

Kőkemény kiképzőtiszt nélkül elképzelhetetlen egy Tábor: Baranyai Péter desszert séf A Konyhafőnök keddi adásának első feladatában egy képzeletbeli vadászatra hívta a versenyzőket, ráadásul egy szimultán főzéssel kellett bizonyítani a rátermettséget.

A rendkívül összetett feladat sokaknak okozott meglepetést, többen lemaradtak, nehezen, vagy egyáltalán nem tudták behozni lemaradásukat. Szalai Mátyás a puskacső megformálása közben nem tudta leszedni a műanyag hengerről a formázott csokoládét, ezért úgy döntött, rajta hagyja, mondván úgysem veszi észre senki, és legalább rajta lesz az az elem is a tányéron.

Sajnos azonban nem sikerült becsapnia a zsűrit, a Baranyai Péter rögtön kiszúrta a hibát. Ennek ellenére Mátyás nem esett ki a versenyből, továbbra is menetelhet előre a Konyhafőnök címért és a 10 millió forintos fődíjért.

Szerdán lesz a Tábor utolsó napja, és újabb kiképzőtiszt érkezik, hogy megnehezítse a szakácspalánták dolgát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás