promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megvan az idei Konyhafőnök szerelmespárja?
Borítókép:  NLC
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Zének feltűnt, hogy a kóstolás alatt Erik nagyon izgult Zsuzsiért, talán jobban is, mint a többiekért. Vajon ők lesznek az idei A Konyhafőnök szerelmespárja?

Az első kötényszerző napon 14 versenyzőnek volt egyetlen egy dobása, hogy valamelyik Michelin-csillagos séf csapatába bekerüljön. Aki nem felelt meg az elvárásoknak, azonnal búcsúznia kellett a 10 millió forinttól és A Konyhafőnök címtől. Aki viszont kötényt szerzett, nem érezheti magát 100%-os biztonságban, ugyanis az utolsó kötényszerző napon a séfek dönthetnek úgy, hogy átruházzák a már kiosztott kötényt egy másik versenyzőre.

7-7 versenyző csapott össze a két feladat során. Az első feladat a tétnek és Rácz Jenőnek megfelelően egy aranypisztráng tökéletes, pikkelymentes, szálkamentes elkészítése volt. Ezután jött az első körös versenyzők számára a létfontosságú pillanat:

érkezik-e a színes kötény vagy sem?

A második feladatban Sárközi Ákos rib eye steak-et és sóskát hozott, hogy a versenyzők megmutathassák, hogyan hozzák harmóniába a két alapanyagot egy felturbózott alapkészlettel, piactér nélkül.

A zsűri döntése alapján többen csalódottan kellett, hogy elhagyják a versenyt, akik viszont kötényt kaptak, még várják a következő napot, hogy biztosak lehessenek a továbbjutásban.

Volt azonban olyan szakácspalánta is, akiért mind a két séf bejelentkezett, így a döntést a szerencsére bízták: Armando Mundaraín kötényének színéről egy kockadobás döntött, így került Sárközi Ákos csapatába.

Ármán Edit pedig egy saját védőbeszéddel és egy speciális étellel jutott tovább és került a kék csapatba.

Az adás egyik legizgalmasabb pillanata kétségtelenül az volt, mikor Fördős Zé kerítőnek állt. Ugyanis feltűnt neki,  a kóstolás alatt Erik nagyon izgult Zsuzsiért, talán jobban is, mint a többiekért. Lehet, hogy izzik valami a levegőben, és ők lesznek az idei Konyhafőnök szerelmespárja?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás