promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson lett 2020 legsikeresebb színésze, pedig idén nincs is filmje
Borítókép:  Dwayne Johnson / KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Forbes listájából kiderül, hogy melyik színészek kaparták össze a legtöbb pénzt, és egy elég izgalmas TOP10 lett a végeredmény, ami tartogat pár meglepetést.

Valamilyen oknál fogva, mikor a Forbes magazin bejelenti, hogy ki volt az esztendő legsikeresebb színésze, akkor tavaly június 1-től idén június 1-ig nézik a különböző adatokat, így gyakorlatilag az év közepén „koronázzák meg” a győztest. A SlashFilm most beszámolt az aktuális legnagyobb bevételt termelő filmcsillagokról, és ugyan az első helyen szereplő sztár nem fog meglepni senkit, de akad olyan is, akiről nem hittük volna, hogy itt látjuk.

Természetesen a Jumanji-széria főszereplője, Dwayne Johnson lett Hollywood legmenőbb arca, aki a Netflixes gázsijának és a különböző cégeinek, partnerségeinek köszönhetően 87,5 millió dollárt zsebelt be az említett időszakban – érdekes, hogy a következő filmje, a Dzsungeltúra csak 2021 júliusában kerül bemutatásra, szóval addig nem láthatjuk őt.

Íme, a TOP10:

  1. Dwayne Johnson – 87.5 millió dollár
  2. Ryan Reynolds – 71.5 millió dollár
  3. Mark Wahlberg – 58 millió dollár
  4. Ben Affleck – 55 millió dollár
  5. Vin Diesel – 54 millió dollár
  6. Akshay Kumar – 48.5 millió dollár
  7. Lin-Manuel Miranda – 45.5 millió dollár
  8. Will Smith – 44.5 millió dollár
  9. Adam Sandler – 41 millió dollár
  10. Jackie Chan – 40 millió dollár

Deadpool megtestesítője, Ryan Reynolds is szépen kaszált, Akshay Kumar pedig egyenesen Bollywoodból tört be az impozáns listára. Lin-Manuel Miranda főleg a Hamilton című musical bevételeivel büszkélkedhet, Adam Sandler meg a Netflix pénzét rakja a bankba, viszont érdekes látni, hogy Jackie Chan is ilyen jól áll.

Ebből is látszik, hogy felfoghatatlan pénzek mozognak a filmgyártásban, és egy színész simán kihasználhatja a népszerűségét úgy, hogy igazán megérje neki néha bevállalnia egy-két reklámot, hogy aztán milliók üssék a markát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás