promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jövőre jön a TV2 új magyar sorozata, a Doktor Balaton
Borítókép:  Mészáros András / via socfest.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas bejelentést tett a TV2, hiszen kiderült, hogy egy érdekes, saját történettel rendelkező szérián dolgoznak, amiben még a legendás Bodrogi Gyula is feltűnik.

Manapság a magyar sorozatok reneszánszát éljük, hiszen az utóbbi években rengeteg sikeres alkotást mutattak be a televíziók, és most úgy látszik, hogy a TV2 kitalált valami különlegest, hiszen egy teljesen saját ötleten alapuló, hazai készítőket foglalkoztató szériát jelentettek be, amiben keveredik majd a humor és a dráma, ráadásul remek színészeken láthatunk benne.

2021 tavaszán kerül a TV2 műsorára a Doktor Balaton című sorozat, ami a kitalált Balatonmeggyesen játszódik, és egy igazán egyedülálló, hatásos gyógyvíz van a középpontjában, a csatorna ráadásul úgy jellemzi, hogy ez lesz a „magyar Dallas”, szóval már emiatt is érdemes lesz adni neki egy esélyt.

A címszerepben Mészáros Andrást láthatjuk majd, aki a település háziorvosának áll, miután volt egy csatája a gyógyszerlobbival. A műben feltűnik még Hirtling István, Pálfi Katalin, Sárközi Nagy Ilona, illetve a Jászai Mari-díjas, érdemes művész Voith Ági és a Nemzet Színésze címmel kitüntetett Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas Bodrogi Gyula is.

A Blikk szerint már el is kezdődött a Doktor Balaton forgatása, szóval felkészülhetünk egy újabb magyar sikersorozatra, amiben lesz szerelem, vicces jelenetek és persze meghökkentő fordulatok is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás