Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Huszonkét év után visszatér az Animánia

Huszonkét év után visszatér az Animánia

Zene, Film & Kultúra

Huszonkét év után visszatér az Animánia

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 09:09

Felkészülhetünk egy jó adag nosztalgiára, ugyanis több évtized után új évaddal jelentkezik az Animánia, és természetesen pár régi kedvenc karakterünk is feltűnik.

1993-1998 között futott a Warner Bros. által készített Animánia című rajzfilmsorozat, amiben megismerhettük a stúdióban rosszalkodó Yakko, Wakko és Dot kalandjait, akik mellett feltűnt a két világuralomra törő rágcsáló, Bunkó és a Vész is. Sokak gyerekkorának voltak fontos szereplői ezek a szórakoztató figurák, és most örülhetünk, ugyanis a SlashFilm arról ír, hogy több mint húsz év után ismét beköszönnek majd az életünkbe.

A Hulu elvileg két új Animánia évadot is berendelt, ráadásul Bunkó és Vész is visszatérnek az alkotásban, amire nem is kell sokat várnunk, ugyanis november 20-án lesz a bemutató, szóval egy új generáció is felkészülhet arra az őrületre, amit ez a mese produkál.

Általában vegyes fogadtatásban részesülnek az ilyen felmelegített dolgok, de reménykedhetünk benne, hogy most nem fognak csalódást okozni a rajongóknak, hiszen Steven Spielberg cége is beleállt a projektbe. Ez pedig elég bizalomgerjesztő, szóval még akár jól is elsülhet ez a nosztalgiabomba, és még az is lehet, hogy a már felnőtté vált régi közönséget is újra elvarázsolják az Animánia érdekes szereplői.


Kép: Animánia / via slashfilm.com

Borítókép: Animánia / via syfy.com