promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Huszonkét év után visszatér az Animánia
Borítókép:  Animánia / via syfy.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Felkészülhetünk egy jó adag nosztalgiára, ugyanis több évtized után új évaddal jelentkezik az Animánia, és természetesen pár régi kedvenc karakterünk is feltűnik.

1993-1998 között futott a Warner Bros. által készített Animánia című rajzfilmsorozat, amiben megismerhettük a stúdióban rosszalkodó Yakko, Wakko és Dot kalandjait, akik mellett feltűnt a két világuralomra törő rágcsáló, Bunkó és a Vész is. Sokak gyerekkorának voltak fontos szereplői ezek a szórakoztató figurák, és most örülhetünk, ugyanis a SlashFilm arról ír, hogy több mint húsz év után ismét beköszönnek majd az életünkbe.

A Hulu elvileg két új Animánia évadot is berendelt, ráadásul Bunkó és Vész is visszatérnek az alkotásban, amire nem is kell sokat várnunk, ugyanis november 20-án lesz a bemutató, szóval egy új generáció is felkészülhet arra az őrületre, amit ez a mese produkál.

Általában vegyes fogadtatásban részesülnek az ilyen felmelegített dolgok, de reménykedhetünk benne, hogy most nem fognak csalódást okozni a rajongóknak, hiszen Steven Spielberg cége is beleállt a projektbe. Ez pedig elég bizalomgerjesztő, szóval még akár jól is elsülhet ez a nosztalgiabomba, és még az is lehet, hogy a már felnőtté vált régi közönséget is újra elvarázsolják az Animánia érdekes szereplői.


Kép: Animánia / via slashfilm.com

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás