promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lelki ismeretek: a Pixar megtanítja nekünk az élet értelmét – előzetes
Borítókép:  Lelki ismeretek / imdb.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A tervek szerint még idén mozikba kerül a Pixar legújabb dobása, a Lelki ismeretek, ami már a szinkronos előzetes alapján is elég megható és tanulságos lesz.

A Disney égisze alatt készülő Pixar animációs filmek már rengetegszer bebizonyították, hogy technikailag hibátlanok, és minden korosztály számára felhőtlen szórakozást tudnak nyújtani, miközben helyenként még a könnyünk is kicsordul. Az Agymanók, Toy Story, Fel! és többek között a Coco után pedig nem csoda, hogy rengetegen várják a stúdió következő alkotását.

A Lelki ismeretek egy elfáradt zenészről szól, akinek egy baleset következtében különleges helyre kerül a lelke, aminek a túlélés érdekében vissza kell találnia a testéhez, miközben mindenkinek – és saját magának is – megmutatja, hogy miért is érdemes élni.

Már ebből is kiderült, hogy megint egy érzelmes élményben lesz részünk, miközben jókat nevethetünk, hiszen itt is lesznek cuki lények, meg persze ártatlannak szánt mókázás. A jelen állás szerint november 26-án érkező alkotást az Agymanók készítője rendezi Kemp Powers társaságában, és az új, magyar nyelvű előzetes alapján igazán méltó lesz a Pixar eddigi remek meséihez:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás