promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Koronavírusos lett Antonio Banderas
Borítókép:  Antonio Banderas. Forrás: Anadolu Agency via AFP/Pepe Fuentes.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Antonio Banderas saját Instagram-oldalán jelentette be, hogy ő is elkapta a világot rettegésben tartó betegséget.

Hollywoodot sem kerülte el a koronavírus-járvány, ismert és kevésbé ismert színészek kapták el a betegséget. Az elsők között lett koronavírusos Tom Hanks és felesége, Rita Wilson. Rajtuk kívül Kristofer Hivju, Indira Varma, Daniel Dae Kim, vagy a Breaking Bad főszereplője, Bryan Cranston, valamint a Bűbájos boszorkák sztárja, Alyssa Milano is átesett a betegségen.

Néhány órával ezelőtt a 90-es évek szépfiúja, napjaink egyik legismertebb filmsztárja, Antonio Banderas is – spanyol és angol nyelven írt bejegyzésében – bejelentette, hogy elkapta a koronavírust:

„Üdvözlök mindenkit.
Ezennel bejelentem, hogy 60. születésnapomat karanténban vagyok kénytelen ünneplni, miután pozitív lett a Covid-19-re végzett tesztem.
Kicsit fáradtabb vagyok a megszokottnál, de viszonylag jól érzem magam. Abban biztos vagyok, hogy az orvosi utasítások mentén a lehető leghamarabb fel fogok épülni. Ezzel pedig legyőzöm azt a fertőzést, amelyben szenvedek, és amely oly sok embert érint a bolygón.
Ki fogom használni az elszigeteltségemet, olvasni fogok, pihenni, írni, és folytatom terveimet, ezáltal is új értelmet adjak a 60-as éveimnem, amelyre nagy vágyakozással és lelkesedéssel tekintek.
Nagy ölelés mindenkinek.
Antonio Banderas”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás