Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Koronavírusos lett Antonio Banderas

Koronavírusos lett Antonio Banderas

Zene, Film & Kultúra

Koronavírusos lett Antonio Banderas

Zene, Film & Kultúra

TK 18:05

Antonio Banderas saját Instagram-oldalán jelentette be, hogy ő is elkapta a világot rettegésben tartó betegséget.

Hollywoodot sem kerülte el a koronavírus-járvány, ismert és kevésbé ismert színészek kapták el a betegséget. Az elsők között lett koronavírusos Tom Hanks és felesége, Rita Wilson. Rajtuk kívül Kristofer Hivju, Indira Varma, Daniel Dae Kim, vagy a Breaking Bad főszereplője, Bryan Cranston, valamint a Bűbájos boszorkák sztárja, Alyssa Milano is átesett a betegségen.

Néhány órával ezelőtt a 90-es évek szépfiúja, napjaink egyik legismertebb filmsztárja, Antonio Banderas is – spanyol és angol nyelven írt bejegyzésében – bejelentette, hogy elkapta a koronavírust:

„Üdvözlök mindenkit.
Ezennel bejelentem, hogy 60. születésnapomat karanténban vagyok kénytelen ünneplni, miután pozitív lett a Covid-19-re végzett tesztem.
Kicsit fáradtabb vagyok a megszokottnál, de viszonylag jól érzem magam. Abban biztos vagyok, hogy az orvosi utasítások mentén a lehető leghamarabb fel fogok épülni. Ezzel pedig legyőzöm azt a fertőzést, amelyben szenvedek, és amely oly sok embert érint a bolygón.
Ki fogom használni az elszigeteltségemet, olvasni fogok, pihenni, írni, és folytatom terveimet, ezáltal is új értelmet adjak a 60-as éveimnem, amelyre nagy vágyakozással és lelkesedéssel tekintek.
Nagy ölelés mindenkinek.
Antonio Banderas”.

View this post on Instagram

Un saludo a todos. Quiero hacer público que hoy, 10 de Agosto, me veo obligado a celebrar mi 60 cumpleaños siguiendo cuarentena al haber dado positivo de la enfermedad COVID-19, causada por el coronavirus. Me gustaría añadir que me encuentro relativamente bien, solo un poco más cansado de lo habitual y confiado en recuperarme lo antes posible siguiendo las indicaciones médicas que espero me permitan superar el proceso infeccioso que sufro y que a tantas personas está afectando alrededor del planeta. Aprovecharé este aislamiento para leer, escribir, descansar y seguir haciendo planes para comenzar a darle significado a mis recién estrenados 60 años a los cuales llego cargado de ganas y de ilusión. Un fuerte abrazo a todos. Antonio Banderas.

A post shared by Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial) on

Borítókép: Antonio Banderas. Forrás: Anadolu Agency via AFP/Pepe Fuentes.