promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még maga Walter White is elkapta a koronavírust
Borítókép:  AMC
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bryan Cranston, a Breaking Bad sztárja arra kér mindenkit, hogy tartsák be a szabályokat.

A koronavírus az Egyesült Államokat sújtja a leginkább, ahol a csütörtök reggeli adatok szerint 4 millió 823 ezer 797 fertőzött volt eddig, amibe 158 ezer 249-en haltak bele. Csütörtökön amúgy át is lépte a 700 ezret a koronavírus halálos áldozatainak a száma a világon.

Bryan Cranston már 64 éves, és nagyon odafigyelt magára. Annyi biztos, hogy a Breaking Bades karaktere, a tüdőrákban szenvedő Walter White nem viselte volna ilyen jól a betegséget. Cranston elmondása szerint minden óvintézkedést betartott, de mégis valahogy koronavírusos lett.

A színész hála égnek jobban van, mivel teljesen enyhe tünetekkel vészelte át a betegséget. Részvétét fejezte ki a több, mint 150 ezer honfitársának, akik ebben a betegségben hunytak el. Ő is elmondta, hogy mindenképpen hordanunk kell a maszkot, mossunk kezet, és tartsuk a távolságot. Cranston szerint csak úgy győzhetjük le jelenleg ezt a fránya nyavalyát, ha ezeket mindenki betartja.

A lenti videóban lehet is látni, hogy Cranston már gyógyultan vérplazmát adományoz a Kaliforniai Egyetem plazmacentrumának.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás