promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pontot tettek Walter White sorsára
Borítókép:  AMC
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nyakunkon van a Breaking Bad film, így tisztázni kellett ezt a kérdést.

Hosszú cikkekkel vezettük fel az El Camino előzeteseket, amiben A-tól Z-ig igyekeztünk mindent körberágni, sok választ azonban csak a filmből fogunk megkapni. Kivéve egyet, amit már maga a széria alkotója, na meg a film írója és rendezője, Vince Gilligan árult el, mert a rajongók minden felületen ezzel voltak elfoglalva.

A nagy kérdés ugyebár az volt, hogy meghalt-e a sorozat végén Walter White? Mi van, ha nem? Benne lesz ő is a filmben? Már én is olyanokat műveltem, hogy az egyik előzetesben bemondták a rádióban, hogy kilenc áldozat van, és megpróbáltam összeszámolni a nagy mészárlás végén a széria záróepizódjában. Mivel elvileg megvolt, így elkönyveltem Heisenberg halálát. Innentől mindenki elkönyvelheti, mert Gilligan a The Rich Eisen Show-ban bejelentette, hogy Walter halott.

„Ezt az egyet megsúgom neked Rich, mert szeretlek. Így van, Walter White meghalt.”

Azt a húzást persze biztosan nem fogja kihagyni a Breaking Bad atyja, hogy Waltert ne tegye bele a filmbe legalább egy kis visszaemlékezés erejéig. Igazából nélküle is óriási lesz a hangulat szerintem, és annyi mindenki van, akikre még kíváncsiak vagyunk. Nagyon remélem, hogy így Jessetől is méltó búcsút tudunk venni.

Az El Camino október 11-én, vagyis ma debütál a Netflixen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás