promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Koronavírusos lett a Bűbájos boszorkák sztárja
Borítókép:  Alyssa Milano. Forrás: NurPhoto via AFP.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bűbájos boszorkák főszereplője, Alyssa Milano Instagram-posztban mesélte el, hogy milyen volt átélni a koronavírusos időszakot.

Hollywoodot sem kerülte el a koronavírus-járvány, ismert és kevésbé ismert színészek kapták el a betegséget. Az elsők között lett koronavírusos Tom Hanks és felesége, Rita Wilson. Rajtuk kívül Kristofer Hivju, Indira Varma, Daniel Dae Kim, vagy a Breaking Bad főszereplője, Bryan Cranston is átesett a betegségen.

Legutóbb az egyik legszebb Bűbájos boszorka, Alyssa Milano jelentette be, hogy átesett a betegségen. A Bűbájos boszorkák egyhazánkban is népszerű sorozat volt, ami 1998 és 2006 között vetítette Amerikában. A történet középpontjában három lánytestvér áll, akiknek evilági boszorkányokként kellett felvenniük a harcot a misztikus ellenségeikkel, miközben a modern világ hétköznapi problémáit is meg kellett oldaniuk. Alyssa Milano alakította Phoebe-t, de ezen sorozat utolsó évadában figyelt fel a világ az Agymenők szöszijére, Kaley Cuoco-ra is.

Alysa Milano volt az, aki 2017 októberében elindította a #metoo-t (#énis), ezzel is Hollywood mindenható urának, Harvey Weinstein producernek a piszkos, szexuális zaklatásokat sem nélkülöző ügyeire akarta felhívni a figyelmet.

A színésznő Instagram-posztban mondta el, hogy ő is elkapta a koronavírust, többek között az alábbiakat fogalmazta meg:

„Soha nem voltam ennyire beteg, mindenem fájt. Elvesztettem a szaglásomat, és úgy éreztem, mintha egy elefánt ülne a mellkasomon. Nem bírtam levegőt venni, nem maradt meg benne az étel, rengeteget fogytam. Lázas voltam, fájt a fejem, az összes koronavírus-tünet kijött rajtam. Két Covid-19 tesztet is csináltattam, de mindkettő negatív lett, de nem lettem jobban. Végül elmentem egy magánlaborba, ahol kimutatták, hogy a szervezetem már antitesteket termelt, itt derült ki, hogy elkaptam a koronavírust. Mindenkinek felhívom arra a figyelmét, hogy az amerikai tesztelés nem biztonságos, és értsétek meg, hogy ez a betegség nem átverés. Természetesen a vérplazmámat eladományozom, hogy több életet meg tudjanak menteni. Kérem, hogy vigyázzunk magunkra! Mossunk kezet, viseljünk maszkot, és tartsuk be a távolságot”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás