Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az RTL Klub bejelentette, milyen műsorokkal készülnek ősszel

Az RTL Klub bejelentette, milyen műsorokkal készülnek ősszel

Zene, Film & Kultúra

Az RTL Klub bejelentette, milyen műsorokkal készülnek ősszel

Zene, Film & Kultúra

Promotions - 2020.08.09. 10:50

Az RTL Klub nem bíz semmit a véletlenre: mindent megtesznek, hogy az év hátralévő részében minden televíziónéző az ő műsoraikat és sorozataikat kövesse.

Az RTL Klub hivatalosan is bejelentette, milyen műsorokkal készül idén ősszel: jön az Álarcos énekes és Nyerő Páros új évada, a sorozatrajongók nagy örömére pedig új részekkel tér vissza a Drága örökösök és A mi kis falunk is. Idén is lesz Házasodna a gazda és egy vadonatúj saját gyártású vígjátéksorozat is várja majd a nézőket. Az RTLII-n pedig tizedik alkalommal tér vissza a ValóVilág.

„Maszkot le! Maszkot le! Maszkot le!”

2020 tavaszának egyik legnagyobb sikere volt az Álarcos énekes. A nemzetközi formátum Magyarországon sem okozott csalódást, sőt, egyenesen imádták a nézők. A sikersztori idén ősszel folytatódik, újabb titkokat, izgalmakat és számos meglepetést ígérve.

„Annyit már most elárulhatok, hogy vadonatúj álarcok lesznek, a vadonatúj sztárokon, akiknek a kiléte továbbra is a tévétörténelem legnagyobb titka”

- nyilatkozta a műsor kreatív producere, Verebély Marcell.

A várakozásnak vége: folytatódik a Drága örökösök!

A Drága örökösök új évadában folytatódik a hajsza a felbecsülhetetlen kincs után, a Szappanos család tagjai pedig tovább kavarják a szálakat az örökség körül. Az akciódúsnak ígérkező negyedik évad során új, eddig mindenki előtt titkolt részletek derülnek majd ki Kálmán bácsi múltjáról. Tibi nem adja fel a családja utáni nyomozást, és az ellenségek is egyre közelebb kerülnek Ökörapátihoz, ami az egész környéket felbolygatja.

Visszatér a Nyerő Páros – Balázs kemény évadot ígér

Idén ősszel újabb párok költöznek be a Nyerő Páros villájába, akik addig ügyeskednek, taktikáznak, veszekednek és kötnek szövetséget, míg ki nem alakul, hogy melyikük kaphatja meg a 2020 Nyerő Párosa címet.

„Nagyon mások a karakterek, nagyon jól válogattuk abból a szempontból, hogy szerintem ők a civil életben nem is biztos, hogy találkoznának, ezért nagyon izgalmas kémia van a párok között. Úgyhogy egészen biztos vagyok benne, hogy nagy csata lesz, nagy taktikázás”

- nyilatkozta a műsor házigazdája, Sebestyén Balázs, aki azt is elárulta, hogy némelyik új feladat annyira durva, hogy komoly próba elé fogja állítani a játékosokat.

Érkezik az Apatigris

Az RTL Most+-on már bizonyított, most eljött az idő, hogy a tévé képernyőjén is taroljon: idén ősszel az RTL Klubon is látható lesz az Apatigris című saját fejlesztésű heti vígjáték sorozat.

Péter (Scherer Péter), az egyedülálló apa, egész életét annak szentelte, hogy három lányát apatigrisként felnevelje. Most, hogy Vivien (Rujder Vivien), Laura (Schmidt Sára) és Szandra (Michl Juli) kirepülnek és önálló életet kezdenek párjuk oldalán, Pétert is megcsapja a szabadság szele, és „az ötven az új harminc” jegyében maga is elszánt párkeresésbe kezd. Online és offline, szárazon és vízen, vicces és kínos szituációkban keresi azt a bizonyos tűt a szénakazalban. Szerelmes lesz, csalódik, de megy tovább, ismerkedik, randizik, remél, miközben lányai ugyancsak szerelmi bánatukban egyesével visszaköltöznek hozzá.

Örülhetnek Pajkaszeg rajongói is

Idén ősszel az 5. évaddal folytatódik A mi kis falunk.

„Ezt a sorozatot pedig külön fantasztikus érzés csinálni. Fantasztikus színészek vannak, fantasztikusak a történetek, úgyhogy én mindig nagyon várom, hogy elkezdjük. természetesen mindegyik nagy menet, nem gondoltam volna, hogy elérkezünk az ötödik szezonhoz és valójában ugyanúgy örülünk mi is neki, ahogy a nézők”

- nyilatkozta a sorozat rendezője, Kapitány Iván.

Az előző évad Erika terhességi tesztjével ért véget, ősszel pedig kiderül az eredmény is. Folytatódik Viki, Zsolt és Nelli szerelmi háromszöge. Laci és Ildikó pedig azon ügyködnek, hogy elválhassanak, de nem várt akadályokba ütköznek. A közmunkások lehet, hogy végre valóra váltják az álmaikat, a pajkaszegiek életét pedig egy titokzatos hölgy felbukkanása is izgalmassá teszi a következő évadban.

Harmadszor is Házasodna a gazda

Június elején már aratott a Házasodna a gazda legújabb évada: az első epizódban a nézők megismerhették a társra vágyó gazdasszonyokat és gazdákat. Rengetegen jelentkeztek, akik szeretnék elrabolni a főszereplők szívét. A folytatásban a gazdák közülük választják ki azokat, akikkel személyesen is megismerkedhetnek. A Házasodna a gazda harmadik évadának műsorvezetője Nádai Anikó lesz.

Indul a jubileumi ValóVilág!

A 2002-ben elkezdődött Való Világ széria üstökösként száguldott végig a magyar média egén, és azóta is töretlenül népszerű. Most már a tizedik VV szereplőit keresik, akik az ősz folyamán beköltözhetnek Magyarország elsőszámú luxusbörtönébe, hogy megküzdjenek egymással a 36 millió forintos főnyereményért.

Az RTL II-n látható reality női műsorvezetőjének személyét már korábban leleplezte a csatorna, és most kiderül a férfi társának neve is.

A jublieumi Való Világ Powered By Big Brother férfi házigazdája Puskás Peti lesz.

Online sincs megállás

Észbontók, Feleségek luxuskivitelben, Tesztbeszéd – ez csak néhány cím az RTL Most-on található Hazai Extra kínálatából. A pop-up csatorna a felhasználók körében már eddig is népszerű volt, az exkluzív tartalmak pedig újabb lehetőséget kínálnak a szórakoztatásra. És a tájékozódásra is: ősztől ugyanis az RTL Most+ felhasználói online előbb láthatják a késő esti RTL Híradót, mint az RTL Klubon. Az RTL Most+ aktiváló kód elérhető a Kapos-NET Kft., Pick-Up Kft., PR-Telecom, Sághy-Sat Kft., Tarr Kft., Telenor MyTV, Vidanet és a Vodafone cégcsoport arra jogosult előfizetői részére.

Hollywood a tévébe költözik

Az idei ősz filmekben is erős lesz az RTL Klubon. A teljesség igénye nélkül itt lesz látható Az igazság ligája, az Ocean's 8, a Tombolás, valamint a Ready Player One.

Borítókép: 24.hu

Legolvasottabb hírek