promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Innen kapta nevét A mi kis falunk sztárjának gyermeke
Borítókép:  Színház.org
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A mi kis falunk sztárjának, Lovas Rozinak május 18-án gyermek született, aki a Horvát János Misa nevet kapta. Mint kiderült, a kicsi az egyik nevét, a Jánost, az apukája után kapta.

A mi kis falunk sztárja, Lovas Rozi mögött mozgalmas hónapok állnak. A színésznő április 3-án, a koronavírus-járvány miatt egy szűk körű esküvőn ment férjhez, majd május 18-án, ahogy arról portálunk is beszámolt: megszületett első gyermeke, akinek teljes neve Horvát János Misa lett.

A Blikk most utánajárt annak, hogy is van a szülés után Lovas Rozi. A színésznő nem kívánt nyilatkozni, de egy közeli barátnője annyit elárult, hogy az anya és a gyermek is jól van, mindketten egészségesek. A bulvárlap kérdésére Lovas Rozi barátnője azt is elárulta, hogy  honnan kapta nevét Horvát János Misa.

„A kicsi az egyik nevét, a Jánost, az apukája után kapta. A szülők már kezdetektől fogva azt szerették volna, hogy a gyerek vigye tovább az apa keresztnevét. Már otthon vannak, és minden a legnagyobb rendben. Sokan gratuláltak nekik, folyamatosan kapják az üzeneteket, és persze sok jó tanácsot is, hiszen az első baba érkezésére nem lehet felkészülni”

– mondta a barátnő.

Lovas Rozi már A mi kis falunk első évada óta a pajkaszegi porgármester titkárnőjét, Szabó Erikát alakítja. A RTL Klub sikersorozatának 4. évada április 4-én ért véget, és egyelőre még mindig nincs hír róla, hogy a stáb mikor kezdheti el forgatni az 5. évadot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás