Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Koronavírusos lett a Bűbájos boszorkák sztárja

Koronavírusos lett a Bűbájos boszorkák sztárja

Zene, Film & Kultúra

Koronavírusos lett a Bűbájos boszorkák sztárja

Zene, Film & Kultúra

TK 18:01

A Bűbájos boszorkák főszereplője, Alyssa Milano Instagram-posztban mesélte el, hogy milyen volt átélni a koronavírusos időszakot.

Hollywoodot sem kerülte el a koronavírus-járvány, ismert és kevésbé ismert színészek kapták el a betegséget. Az elsők között lett koronavírusos Tom Hanks és felesége, Rita Wilson. Rajtuk kívül Kristofer Hivju, Indira Varma, Daniel Dae Kim, vagy a Breaking Bad főszereplője, Bryan Cranston is átesett a betegségen.

Legutóbb az egyik legszebb Bűbájos boszorka, Alyssa Milano jelentette be, hogy átesett a betegségen. A Bűbájos boszorkák egyhazánkban is népszerű sorozat volt, ami 1998 és 2006 között vetítette Amerikában. A történet középpontjában három lánytestvér áll, akiknek evilági boszorkányokként kellett felvenniük a harcot a misztikus ellenségeikkel, miközben a modern világ hétköznapi problémáit is meg kellett oldaniuk. Alyssa Milano alakította Phoebe-t, de ezen sorozat utolsó évadában figyelt fel a világ az Agymenők szöszijére, Kaley Cuoco-ra is.

Alysa Milano volt az, aki 2017 októberében elindította a #metoo-t (#énis), ezzel is Hollywood mindenható urának, Harvey Weinstein producernek a piszkos, szexuális zaklatásokat sem nélkülöző ügyeire akarta felhívni a figyelmet.

A színésznő Instagram-posztban mondta el, hogy ő is elkapta a koronavírust, többek között az alábbiakat fogalmazta meg:

„Soha nem voltam ennyire beteg, mindenem fájt. Elvesztettem a szaglásomat, és úgy éreztem, mintha egy elefánt ülne a mellkasomon. Nem bírtam levegőt venni, nem maradt meg benne az étel, rengeteget fogytam. Lázas voltam, fájt a fejem, az összes koronavírus-tünet kijött rajtam. Két Covid-19 tesztet is csináltattam, de mindkettő negatív lett, de nem lettem jobban. Végül elmentem egy magánlaborba, ahol kimutatták, hogy a szervezetem már antitesteket termelt, itt derült ki, hogy elkaptam a koronavírust. Mindenkinek felhívom arra a figyelmét, hogy az amerikai tesztelés nem biztonságos, és értsétek meg, hogy ez a betegség nem átverés. Természetesen a vérplazmámat eladományozom, hogy több életet meg tudjanak menteni. Kérem, hogy vigyázzunk magunkra! Mossunk kezet, viseljünk maszkot, és tartsuk be a távolságot”.

View this post on Instagram

This was me on April 2nd after being sick for 2 weeks. I had never been this kind of sick. Everything hurt. Loss of smell. It felt like an elephant was sitting on my chest. I couldn’t breathe. I couldn’t keep food in me. I lost 9 pounds in 2 weeks. I was confused. Low grade fever. And the headaches were horrible. I basically had every Covid symptom. At the very end of march I took two covid19 tests and both were negative. I also took a covid antibody test (the finger prick test) after I was feeling a bit better. NEGATIVE. After living the last 4 months with lingering symptoms like, vertigo, stomach abnormalities, irregular periods, heart palpitations, shortness of breath, zero short term memory, and general malaise, I went and got an antibody test from a blood draw (not the finger prick) from a lab. I am POSITIVE for covid antibodies. I had Covid19. I just want you to be aware that our testing system is flawed and we don’t know the real numbers. I also want you to know, this illness is not a hoax. I thought I was dying. It felt like I was dying. I will be donating my plasma with hopes that I might save a life. Please take care of yourselves. Please wash your hands and wear a mask and social distance. I don’t want anyone to feel the way I felt. Be well. I love you all (well, maybe not the trolls. Just the kind people.)

A post shared by Alyssa Milano (@milano_alyssa) on

Borítókép: Alyssa Milano. Forrás: NurPhoto via AFP.