promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezen a napon indulna a Sziget, de koncertek helyett csak a csend maradt – videó
Borítókép:  Sziget offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A zöldellő természet uralkodik a Szigeten, nem a bulizók és a koncertek.  

Július végén elkeserítő híreket kaptak a nagyobb fesztiválokra vágyók a kormánytól, mivel bejelentették, hogy augusztus 15-e után sem lehet 500 főnél nagyobb zenés és táncos rendezvényeket tartani.

Rengeteg fesztivál már teljesen feladta a dolgot erre az évre, de néhányan, köztük a Művészetek Völgye, a Vidor, vagy a Campus Fesztivál trükközéssel fog tartani szabadtéri koncerteket a hazai előadók jelenlegi krémjével.

A Sziget csapata már régóta bejelentette, hogy a fesztivál biztosan elmarad, a hozzájuk tartozó VOLT-tal és a Balaton Sounddal együtt. Pontosan ma indulna a Sziget őrület: ezen a napon már olyanok álltak volna színpadra, mint Dua Lipa, a Foster the People, Denzel Curry, Loyle Carner, Tom Walker, vagy Little Simz.

Ettől még az otthonmaradóknak érdemes figyelni a Sziget Facebook-oldalát, mert indul a Sziget Together Online hét rengeteg érdekes tartalommal.  

„Az első nap körbenézünk a gyönyörű Szigeten ahogy most láthatjátok, megismerhetitek a Sziget első évtizedének fellépőit, bemutatjuk a kedvenc művészeti installációinkat este pedig visszanézhetitek velünk a The Kooks 2018-as Sziget koncertjét! Mi már nagyon várjuk ezt a hetet, tartsatok velünk ti is!”

– írta közleményében a Sziget.

Jöjjön hát egy kis videó, hogy miképp is néz most ki a Sziget koncertek és bulizók nélkül.

Közben mi meg emlékezzünk, amikor tavaly elindult a hét Ed Sheeran és Jain fellépésével.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás