promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kicsit más formában, de hazai sztárfellépőkkel megtartják a Campus Fesztivált
Borítókép:  Campus Fesztivál offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A debreceni Campus Fesztivál megtalálta a kiskaput, hogyan lehet megtartani néhány nagyobb koncertet.

Ahogy arra számítani lehetett, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter július végén bejelentette, hogy augusztus 15-e után sem lehet 500 fő feletti zenés és táncos rendezvényeket lebonyolítani. Olyan nagy fesztiválok fújták le az idei teljes rendezvényüket, mint az EFOTT, a Strand, a SZIN, vagy a Fishing on Orfű.

Néhány fesztivál azonban még így is megpróbál trükközni. A Művészetek Völgye például bejelentette, hogy már dolgoznak azon, miképp lehet megoldani a koncerteket, és szeretnének kicsiben is nagyok lenni.

A nyíregyházi Vidor Fesztiválon a színházi előadásokat megtartják, de a nagy és kisszínpadon elmaradnak a szokásos koncertek. Néhány előadó fellép majd a szabadtéri színpadon, illetve a Vidor kert színpadán korlátozott belépéssel, és ültetéssel.

A debreceni Campus Fesztivál és a Campus Eleven programsorozat bár elmarad, de mégis megpróbálnak a szervezők nagyobb koncerteket a közönség elé tárni.

„A hatályos jogszabályokat és biztonsági előírásokat betartva természetesen lesznek 500 fős koncertek a Nagyerdei Víztoronyban, számos zenekarral egyeztetünk, folyamatosan közzétesszük majd az aktuális dátumokat. Ráadásul négy egészen különleges esttel is készülünk! Augusztus 19-e és 22-e között ültetett koncerteket szervezünk a Nagyerdei Stadionba”

– írták közleményükben a szervezők.

A koncertek így oszlanak meg:

  • Augusztus 19: Majka and Curtis / Follow The Flow
  • Augusztus 20: Rúzsa Magdolna / Horváth Tamás
  • Augusztus 21: Kowalsky meg a Vega / Szabó Balázs bandája
  • Augusztus 22: Bagossy Brothers Company / Punnany Massif
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás