promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka őszintén fejezte ki a véleményét a fesztiválok elmaradása miatt
Borítókép:  Majka offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy néz ki Majka már teljesen elfogyott, és csalódott ebben az egészben.

Anno Majka fakadt ki a legjobban, amikor kiderült, hogy lehet az augusztus 15-e utáni tömegrendezvényeket is le fogják fújni a koronavírus-járvány miatt. Ez meg is történt, mivel Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter bejelentette, hogy itt bizony nem lesz semmilyen nagyobb megmozdulás, ami az 500 főt meghaladja.

A nagyobb fesztiválok hiába reménykedtek, így semmiképpen nem tudják megtartani őket. Rengetegen amúgy is eldöntötték a külföldi csapatok és előadók közül, hogy idén már nem állnak színpadra.

Aki be volt tervezve, az is tudta, hogy könnyen elhasalhat az egész. Nem látunk bele a szerződésekbe, de remélhetőleg minden fellépőben volt annyi gerinc, hogy nem kért előleget, vagy ha kért is, azt visszatérítik. (Elvileg vissza is kell, ha ilyen indokkal hiúsul meg a fellépés.)

Közben a hazai zenész szakma elkezdett mozgolódni, és kérték a kormányt, hogy a második hullám veszélye miatt ne szabjanak gátat a nagyobb koncerteknek. Ezt támogatva Majka is felemelte a szavát anno:

„Azt gondolom, hogy így az egésznek van egy ilyen borzasztó keserű íze. És azt azért hozzá kell, hogy tegyem, hogy itt most már mindenki csinálhat mindent, egyedül a könnyűzenei iparág az, ami most totálisan ki van véreztetve”

- írta anno az előadó.

Közben ByeAlex megszólalt, aki szintén egy elég hosszú posztban írta le, hogy most nem szabad elkeseredni, hanem menni kell tovább.

Azt hittük, hogy Majka egy nagy kirohanással fogja üdvözölni a kormány döntését, de ehelyett csak annyit írt, hogy:

„Ez van ! Off....

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás