Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megjelent Billie Eilish legújabb zenéje, a „My Future” – klip

Megjelent Billie Eilish legújabb zenéje, a „My Future” – klip

Zene, Film & Kultúra

Megjelent Billie Eilish legújabb zenéje, a „My Future” – klip

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 10:10

Billie Eilish visszatért, és egy elég kellemes kis dallal ajándékozta meg a rajongókat, amihez igazán mesés klipet készített.

Mindössze 18 éves Billis Eilish, de máris a világ egyik legismertebb és legmenőbb előadójának számít, hiszen többek között a „Bad Guy” című slágerével elképesztő sikert ért el, és egy éjszaka alatt öt Grammy-díj büszke tulajdonosa lett.

Úgy látszik, hogy a fiatal énekesnő tehetségének még az Amerikában jelenleg is félelmetes erővel tomboló koronavírus-járvány sem szabhat határt, hiszen új, elég érett zenével jelentkezett.

A „My Future” egy dallamos, érzelmes nóta, amiben Billie Eilish a gyönyörű hangjával még a csillagokat is lehajlítgatja az égről, miközben arról énekel, hogy mennyire fontos az önbecsülés, szóval az üzenet nemes egyszerűséggel: szeresd magad!

A világsztár több fronton is kitartóan kampányol annak érdekében, hogy ne alakuljon ki az emberekben önképzavar, és ne például a tévében látottak alapján ítéljék meg magukat. Többek között ezért is van folyton bő ruhákban, mert nem akarja, hogy a kinézete elvegye a figyelmet a munkásságáról.

Az új számhoz amúgy egy cuki animációs klip is készült egy morcosnak tűnő békával, ahol egész jól elkapták a híresség esszenciáját:

Borítókép: Billie Eilish / David Livingston / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP