Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az ebolás dínós film előzetesénél ma már nem jöhet fájdalmasabb – videó

Az ebolás dínós film előzetesénél ma már nem jöhet fájdalmasabb – videó

Zene, Film & Kultúra

Az ebolás dínós film előzetesénél ma már nem jöhet fájdalmasabb – videó

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 06:36

Az Ebola Rex című filmben egy Ebola-vírussal fertőzött dinoszaurusz támadja meg az embereket. Az előzetes alapján semmi jóra nem kell számítani, sőt, ez már most fáj.

Mikor az ember azt gondolja, hogy a koronavírus ihlette zombi-trash, a Corona Zombies-nál már nincs lejjebb, akkor váratlanul felkerül a YouTube-ra egy előzetes, ami még a reggeli kávé után sem esik jól, nemhogy előtte.

Az Ebola Rex címet viselő, filmalkotásnak éppen nem nevezhető, minősíthetetlen förmedvény egy Ebola-vírussal fertőzött T-Rex mészárlásáról szól, de a film rövid leírása ennél többet árul el.

A Földön egy Black Lives Matter-hez hasonló, Dino Lives Matter-mozgalom szabadult el, mert néhány tudós ebola-vírust injekcióz be egy Tirannoszaurusz Rexbe, ami aztán őrületes vérontást rendez.

Hogy mindenki lássa, mennyire komolyan vehetetlen ez az egész, a filmet író és rendező Dustin Ferguson-nak 89 kreditje van az IMDb-n, ami azt jelenti, hogy eddig 89 projekthez adta a nevét, mint rendező; és csak ebben az évben 17, hasonló kategóriás filmje készült el, és további 7 van előkészítési fázisban.

Hála a tervezőnek, az Ebola-Rex nem fog moziba kerülni, helyette VOD-n lesz elérhető szeptember 1-től. A kemény 40 másodperces előzetes megtekintése csakis saját felelősségre ajánlott.

Borítókép: Pinterest