promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Halálos influenszer-horrort ígér a #kövessbe előzetese – videó
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Szabadulószoba rendezője, Will Wernick ezúttal egy influenszer-horrort készített, ami augusztus 6-án debütál a mozikban. Alább nézhetitek meg a #kövessbe előzetesét.

Cole az instagram királya, ő a legmenőbb vlogger, akinek minden videóját tízmilliók követik élőben. Minél extrémebb a műsor, annál több a követő, nála pedig nincs határ, bármilyen őrült kihívásban benne van. Amikor barátaival Moszkvába utaznak, hogy kipróbáljanak egy exkluzív, személyre szabott szabadulószobát, még nem sejtik, hogy életük legdurvább játéka vár rájuk, ahol a túlélés a tét.

Will Wernick 2017-ben bemutatott Szabadulószoba című horrorfilmje egy izgalmas, és lehetőségek tárházát magában rejtő alapötletre épült, mégsem sikerült egy emlékezetes, és jó horrorfilmet csinálnia belőle. A rendező azonban nem adja fel, a #kövessbe-vel újra megpróbálja meglovagolni a témát, remélhetőleg több sikerrel.

Az influenszer-horrorban olyan színészek alakítjá a főszerepeket, mint Holland Roden (Teen Wolf - Farkasbőrben), Ronen Rubinstein (Dead of Summer) és Kimberly Quinn (A számolás joga) látható.

A #kövessbe-hez nemrég egy feliratos előzetes érkezett, amit alább nézhettek meg. A film augusztus 6-án debütál a magyar mozikban, az ADS Service forgalmazásában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás