promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Láttál már olyan darabot, amelyben egy szekrény a „főszereplő"?
Borítókép:  szabadter.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Városmajori Szabadtéri Színház színpadán szeptember 9-én látható Heltai Jenő: Naftalin című darabja, amely tele van csavarral, jó kedvvel, humorral. 

Adott egy szekrény, amely egy hűtlen házastárs számára remek megoldás. Persze, nem olyan egyszerű a helyzet. Heltai Jenő: Naftalin című darabja tele van csavarral, véletlennel, ügyes és ügyetlen hazuságokkal. Na meg nevetéssel, zenével, jó kedvvel. Ez a könnyed szórakozást kínáló darab lesz látható szeptember 9-én (szerdán), 20:00-s kezdéssel a Városmajori Szabadtéri Színház színpadán.

„Miben különbözik a nyári erkölcs a télitől? Hogy kerül Laboda Péter a szekrénybe? És miért felejtik ott? És hogyan lehetséges, hogy amikor meg akarják menteni, akkor Patkány Etus délutáni színésznő lép ki a szekrényből? Hova lett Laboda Péter? Átalakult? És miért lakik három vadidegen nő Szakolczayék lakásában? Az ő lakásuk ez egyáltalán? Van még valaki a szekrényben? Férj és feleség — csakúgy mint a látszat — néha csal. Főképp nyáron és leginkább szerdánként. Egy biztos: szívesebben elhisszük, hogy egy férfi nővé alakul (és fordítva), mint azt, hogy feleségünk (férjünk) félrelép. És ez mit sem változott 1908 óta”

olvasható a darab leírásában.

Heltai Jenő író, költő, publicista, színházigazgató fergeteges bohózata több mint száz éve mulattatja a nézőket. Az előadást szeptemberben a nagyváradi Szigligeti Színház jóvoltából láthatja a közönség.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás