promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Színdarab-ajánló: hazugság, félreértés és egy gyilkosság a nappaliban
Borítókép:  szabadter.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Agatha Christie Váratlan vendég című titkokban, hazugságokban, félreértésekben és fordulatokban bővelkedő darabját augusztus 28. (péntek) 20 órai kezdettel tűzi műsorára a Városmajori Szabadtéri Színház.

„Az ablak mögött köd gomolyog. A szoba sötétbe burkolózik. A feleség a sarokban áll. Pár másodperc múlva közeledő autó hangját halljuk, fényszórója végigpásztáz a szobán. Az autó megáll, az eltévedt sofőr az idegen házba igyekszik... Ugye mindenkivel előfordult már, hogy váratlan vendége érkezett? Valljuk be, a bejelentés nélkül érkezők okozhatnak némi kellemetlenséget, kiváltképp, ha rejtélyes gyilkosság történt a nappaliban”

– áll Agatha Christie Váratlan vendég című darabjának leírásában. Az 1958-ban megjelent, eredetileg színpadra szánt alkotást először a londoni Duchess Theatre-ben mutatták be, s, azonnal kasszasiker lett – nemcsak a közönség, de a kritikusok tetszését is elnyerte. Most a Városmajori Szabadtéri Színház tűzi műsorára, augusztus 28. (péntek) 20 órai kezdéssel – ez lesz a Győri Nemzeti Színház vendégjátéka.

A titkokban, hazugságokban, félreértésekben és fordulatokban bővelkedő alkotást 612 alkalommal adták elő a Duchess Theatre-ben, ezzel az előadásszámmal pedig minden addigi rekordot megdöntött. A magyar színházak műsorán 2016 óta szerepel a nagysikerü darab.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás