promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megmenekült a Jóbarátok: augusztusban forgatják a folytatást?
Borítókép:  Jóbarátok / changeview.org
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A valaha volt egyik legnépszerűbb és legsikeresebb sorozat visszatér egy különkiadás erejéig, aminek úgy néz ki, hogy végre elkezdődhetnek a munkálatai.

Az 1994-2004 között futó Jóbarátok már akkor hatalmas siker volt, mikor bemutatták, de teljesen új életre kelt az utóbbi években, miután megjelent a streaming szolgáltatók kínálatában, és a mostani fiatalok és megismerték Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc és David Schwimmer mókás hétköznapjait.

Éppen ezért is robbant fel az internet, mikor bejelentették, hogy kedvenceink hosszú évek után visszatérnek a képernyőre.

Az HBO Maxra érkező különkiadást már rég elkészítették volna, ha nincs a koronavírus-járvány, így tovább kell várnunk a Jóbarátok folytatására, de végre felcsillant a remény.

A Rosst alakító David Schwimmer árulta el egy interjúban, hogy jelen állás szerint augusztus közepén forgatják le a meglepetésekkel teli, teljesen kötetlen részt, viszont ez még változhat, ha súlyosbodik Amerikában a járványhelyzet.

Akárhogy is lesz, már az is bizalomgerjesztő, hogy folyamatosan dolgoznak rajta, és várják, hogy elkezdődjenek a munkálatok, hiszen állítólag tényleg egy igazán egyedi élményben lesz részük a rajongóknak, és már a sztárok is nagyon izgulnak miatta.

Itt lehet megtekinteni a beszélgetést, ahol elárul még egy-két titkot a színész:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás