Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nagy a baj: tovább csúszik a Tenet, és a Démonok között 3 sem jön idén

Nagy a baj: tovább csúszik a Tenet, és a Démonok között 3 sem jön idén

Zene, Film & Kultúra

Nagy a baj: tovább csúszik a Tenet, és a Démonok között 3 sem jön idén

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 10:34

Hiába hittük azt, hogy majd Christopher Nolan Tenet című alkotása fogja megmenteni a nyári mozizást, sajnos törölték a bemutatót, ráadásul a Démonok között-széria harmadik darabjára is tovább kell várnunk.

Sajnos a koronavírus-járvány továbbra is keményen szétzilálja az amerikai filmgyártást, és az év egyik legjobban várt alkotása, a Tenet is kénytelen sokadjára letérdelni előtte, hiszen se a mozik, se a stúdió nem gondolja úgy, hogy augusztusban be kéne mutatniuk a filmet, így határozatlan időre eltolták a premiert – szóval ennyit a sok ígérgetésről.

A döntés persze érthető, hiszen az emberek egészsége a legfontosabb, de akkor is nagy csalódás, hogy hiába bizonygatták, mégse jön a beígért időpontban a többek között John David Washington, Robert Pattinson, Kenneth Branagh és Elizabeth Debicki főszereplésével készülő, nagyon látványosnak és izgalmasnak ígérkező mű, ami a zseniális Christopher Nolan nagy visszatérése lett volna.

A SlashFilm még arról is ír, hogy a stúdió a Démonok között 3 bemutatóját is elcsúsztatta, így idén szeptember helyett 2021. június 4-én mutatják be a sikeres horrorszéria újabb részét, ami a legelső olyan bírósági ügyről fog szólni, ahol a vádlott azt mondta, hogy egy démon szállta meg őt, szóval ez is elég jól hangzik.

Ez a sok változás csupán a jéghegy csúcsa, hiszen egyesek szerint talán csak jövő nyárra fog visszaállni a régi rend, így egy jó időre elfelejthetjük, hogy hatalmas stúdiófilmeket nézünk a mozikban.

Borítókép: Robert Pattinson a Tenet című filmben / imdb.com