promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jócskán késni fog Godzilla és King Kong epikus összecsapása?
Borítókép:  Godzilla vs. Kong / HN Entertainment (via a cinamenias.com)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szörnyes filmek kedvelői már kaptak az utóbbi években kettő Godzilla, és egy King Kong alkotást. Ezek vezették fel az elkerülhetetlen, hatalmasnak ígérkező csatájukat, ami úgy néz ki, hogy már megint késik.

A Legendary Pictures még 2014-ben vette elő a filmtörténelem egyik legikonikusabb szörnyetegét, Godzillát, hogy készítsen egy látványos, de agyatlan alkotást. A mű elég nagy anyagi siker lett, ráadásul a készítők nem titkolt szándéka volt kiépíteni egy szörnyes moziverzumot, amit a 2017-ben bemutatott Kong: Koponya-sziget vitt tovább, amiben a másik legismertebb lény, King Kong zúzott, ráadásul elég keményen.

Tavaly jött a Godzilla II – A szörnyek királya, majd bejelentették, hogy a következő lépés a rémségek várva várt, hatalmas összecsapása lesz a Godzilla vs. Kong című, Adam Wingard által rendezett filmben. Ezt alapból idén márciusban mutatták volna be, de végül eltolták a premier dátumát november végére, ráadásul ezzel együtt egy képeskönyv is megjelent volna.

A MovieWeb viszont arról értesült, hogy ez a kísérő könyv csak 2021 május végén fog megjelenni, ez pedig arra enged következtetni, hogy a Godzilla vs. Kong is akkor kerül majd a mozikba.

Ez azért is lényeges, mert a stúdió alapból a könyveket, játékokat, és egyéb dolgokat is a film bemutatójához igazítja, szóval szinte teljesen biztos, hogy tényleg eltolják a Godzilla vs. Kong megjelenését. Valószínűleg a koronavírus-járvány miatt lépték meg ezt, vagy azért, mert több idő kell nekik az alkotás befejezéséig. Egyedül annyi biztos, hogy a rajongók már nagyon várják a legendás szörnyek gigantikus csatáját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás