promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rettenetes hírt kapott Jim Carrey, gyászolnak a rajongók
Borítókép:  Jim Carrey a Most nevess! című sorozatban / imdb.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legendás komikus pár napja jelentette meg az önéletrajzi ihletésű könyvét, és nagyon örült a sok pozitív véleménynek, de sajnos történt valami, ami elrontotta a boldogságát.

Sokak kedvence Jim Carrey, hiszen a gumiarcú színész rengeteg örökérvényű vígjátékkal ajándékozta meg az utóbbi évtizedekben a közönséget. Pár éve viszont megvilágosodott, hátat fordított a hollywoodi mű életnek, és valami különlegeset akart csinálni. Ekkor jött a Most nevess! (Kidding) című keserédes széria, amit az Egy makulátlan elme örök ragyogása című zseniális film rendezője, Michel Gondry készített.

A 2018-ban indult sorozat már első pillanattól kezdve elég furcsa volt, hiszen egy kedvelt gyerekműsor sztárjáról szólt, aki a képernyőn ontja magából a pozitivitást és a boldogságot, de a háttérben szép lassan kezd széthullani az élete, és úgy érzi, hogy megőrül.

Tökéletesen illett Jim Carreyhez a szerep, hiszen jól megragadta az ő egyediségét is, és nem csupán hangulatra tudtak maradandót alkotni a Most nevess! című szériával, de megvalósításra is, így valóban a televíziózás egyik kiemelkedő darabja lett. Most viszont a SlashFilm arról ír, hogy sajnos a gyártó, a Showtime mindössze két évad után véget vetett a műsornak.

A hír hallatán máris elkezdtek gyászolni a rajongók, hiszen a humorista hosszú ideig nem szerepelt tévében, és most megint búcsúznunk kell tőle. A Showtime nagyon elégedett volt a szériával, és büszkék rá, de valószínűleg a nézettségi adatok miatt hozták meg ezt a nehéz döntést, hiszen sajnos kevesebben voltak kíváncsiak az utóbbi részekre, mint az elején.

Viszont reménykedhetünk abban, hogy egy másik csatorna megmenti majd a Most nevess!-t, de erre jelenleg elég kevés az esély, bár két Golden Globe-jelölés után szinte illene valamit kezdeni vele, ha már ilyen hirtelen elkaszálták. Bárhogy is legyen, az eddig elkészült húsz epizód bárki számára elérhető az HBO GO-n, ha valaki esetleg kíváncsi lenne Jim Carrey elképesztő alakítására.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás