promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elszólta magát Sylvester Stallone: jöhet a Rambo folytatása?
Borítókép:  Sylvester Stallone a Rambo V. - Utolsó vér című filmben / Yana Blajeva / Collection ChristopheL via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Most mutatták be a Rambo V. – Utolsó vér keményebb, bővített változatát, és nagyon úgy néz ki, hogy Sylvester Stallone nem fejezte be az ikonikus akcióhős történetét.

Minden jel arra utal, hogy Sylvester Stallone a karantén alatt egyáltalán nem unatkozott, sőt, inkább újabb ötletekkel gazdagodott. Nagyon örül, hogy a közönség végre láthatja a legutóbbi Rambo-film brutálisabb, tökéletesített vágását, ennek apropóján pedig rengeteg dolgot árult el, így többek között az is kiderült, hogy a Rocky IV-ből is készít egy vadiúj, fantasztikusnak ígérkező verziót.

De ez nem minden, hiszen már a Pusztító folytatásáról is volt szó; egy ideje a Feláldozhatók negyedik részét is emlegeti; ráadásul Rocky Balboa visszatérését sem zárja ki. Kérdéses, hogy mennyire lehet már komolyan venni őt, de a MovieWeb cikke alapján mindenesetre megint kikotyogott valamit, ami nagyon felizgatja majd a rajongókat.

„Nézd meg az igazi kalandot – »Egyszerűen nem tudod kikapcsolni!!!!« Legyen ez a hétvége #1 filmje! (még visszatérhet) Hatalmas tisztelettel, Sly”

– reklámozta izgatottan a Rambo V. – Utolsó vér bővített változatának internetes bemutatóját Sylvester Stallone.

Ebből pedig megtudhattuk, hogy jó eséllyel számíthatunk egy hatodik John Rambo-filmre, hiszen aki látta az előző részt, az tudja, hogy simán elképzelhető a folytatás. Csupán az a kérdés, hogy van-e értelme, hiszen a tavaly bemutatott epizód semmilyen szempontból nem mondható igazán sikeresnek, mivel sokan rettenetesen unalmasnak tartották az utolsó 15 perc vérfürdőjének kivételével.

Bárhogy is legyen, Sylvester Stallone kedvelői valószínűleg nagyon örülnének, ha ismét láthatnák az ikonikus akcióhős szerepében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás