promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone ismét egy Rocky-filmen dolgozik
Borítókép:  Sylvester Stallone és Dolph Lundgren a Rocky IV-ben / Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyszerűen nem hagyja nyugodni pár dolog Sylvester Stallone-t, ezért újra előveszi az egyik leghíresebb karakterét, Rocky Balboát.

A legendás Sylvester Stallone pár napja mutatta be az online közönségnek a Rambo V. - Utolsó vér saját készítésű rendezői változatát, amire nagyon büszke, hiszen alapból úgy képzelte, hogy a rajongók ezt a verziót fogják látni a filmvásznon. Ez természetesen jól feltüzelte az embereket, és a MovieWeb szerint Sly közben egy olyan dolgot is elárult, amire senki sem számított.

„Készítek egy rendezői változatot a Rocky IV-hez, ami elképesztő lesz!”

– írta Sylvester Stallone, és persze egyből megvadultak a követői.

Az 1985-ben bemutatott Rocky IV volt Sly pályafutásának egyik legnagyobb sikere, hiszen egy egész nemzet szurkolt neki, amíg a Dolph Lundgren által alakított Ivan Dragoval harcolt Rocky Balboaként. Sokaknak ez a kedvenc része az egész sorozatból, és azt is elmondta már a színész, hogy ez a film kifejezetten közel áll a szívéhez, szóval nem meglepő, hogy ismét foglalkozik vele.

Csupán az a kérdés, hogy min változtat ez a verzió, amikor az alapmű is remek volt?

Sylvester Stallone hajlamos néha kicsit elszállni az alkotói szabadságával, de a legtöbbször még így is bízhatunk benne, szóval, ha ő úgy gondolja, hogy a fejében létezik a Rocky IV-ből egy jobb változat is, akkor valószínűleg elégedettek leszünk a végeredménnyel. Arról még nincs hír, hogy mikor jön ki ez a frissített kiadás, de jó eséllyel akár még idén láthatjuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás