promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone elárulta, hogy jön A pusztító 2
Borítókép:  Warner Bros.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Maga Sly jelentette be, hogy megkapjuk A pusztító második felvonását.

Sylvester Stallone a karantén alatt rengeteget beszélget a rajongókkal, akiknek igyekszik válaszolni az összes érdekes kérdésére. Amikor Sly a kedvenc Rambo filmjéről mesélt, akkor kitért A pusztítóra is, egy kis múltidézésben. A kérdés az volt, hogy mi az az alkotás, amit imád, de nem hozta meg a várva várt sikert.

„Nagyon imádtam A pusztítót. Tökéletes mozi, egy fantasztikus rendezővel az élen, és remek színészgárdával.”

A Wesley Snipes-szal készült közös akciófilmjük 57 millió dollárból készült, de csak 58-at tudott hozni a konyhára. Ettől függetlenül ma már kultikus alkotás lett belőle, a nézők imádják, tehát derült égből villámcsapásként jött a hír, hogy csaknem 30 év után el fog készülni a második rész.

„Már elkezdtünk dolgozni a Warner stúdióval a folytatáson, és remekül állnak a dolgok. Hamarosan elkészül, és ki fog jönni a második rész”

– mondta Instagram liveozás közben a színész.

Eddig még csak annyi biztos, hogy Sylvester Stallone visszatér, mellé simán becsatlakozhatna Sandra Bullock is, ha akarna, Wesley Snipes feltűnése meg csak az írók fantáziáján múlik.

Valószínűleg a legtöbb embert inkább az foglalkoztatja, hogy mi lesz a sorsa azoknak a fránya kagylóknak. Nagy hiba lenne őket kihagyni a folytatásból.

[[vid]]  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás