promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone végre elárulta, hogy melyik a kedvenc Rambo filmje
Borítókép:  Leon Bennett / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Instagramon kérdezgettek tőle a rajongók.

Mivel leállt a filmes élet a forgatásokkal együtt, így jelenleg Sylvester Stallone is pihen, szóval van ideje kicsit többet foglalkozni a rajongóival. Az Instagramon bombázhatta őt kérdésekkel mindenki, és hát belement olyanba is, hogy mi az az alkotás, amit imád, de nem hozta meg a várva várt sikert.

A színész említette az Oscart, ami a mozikban megbukott, de máig rengetegen tették be a klasszikusok közé. Amerikában 5 millió dollárral tudott nyitni az 1991-es gengszter-komédia, és világbevételben is csak 23 milliót hozott. Ezzel annyi a baj, hogy 35 millióból készült. Stallone a Wesley Snipes-szal készült közös filmjét is megemlítette:

„Nagyon imádtam A pusztítót. Tökéletes mozi, egy fantasztikus rendezővel az élen, és remek színészgárdával.”

A Pusztító épphogy ki tudta termelni a pénzt, amiből készült: 57 milliós költségvetés, 58 milliós világbevétel. Azonban sokan vannak olyanok, akik minden évben megnézik, szóval Sly jól látja, hogy nézői szempontból ezt sem szabad bukásnak tekinteni.

Végül jött a nagy a kérdés, vagyis melyik Stallone kedvenc Rambo filmje. A Rambo V biztosan nem, mivel az Arany Málnán megválasztották a legrosszabb folytatásnak, és a végül a színész sem volt elájulva tőle.

„Szeretem a Rambo – Első vért, de a legjobb akciófilm, amibe valaha szerepelhettem, az a Rambo negyedik része volt.”

A Rambo 4 valóban mindenkinél betalált, és siker is volt, mivel szerény 50 milliós költségvetésből tudott 113-at csinálni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás