Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

King's Man – A kezdetek: megérkezett az új, látványos, szinkronizált előzetes

King's Man – A kezdetek: megérkezett az új, látványos, szinkronizált előzetes

Zene, Film & Kultúra

King's Man – A kezdetek: megérkezett az új, látványos, szinkronizált előzetes

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 15:01

Végre mozikba kerül a Kingsman-széria előzményfilmje a Voldemortként ismert Ralph Fiennes főszereplésével – az új, magyar nyelvű előzetes alapján pedig egyszerűen kihagyhatatlan lesz.

2014-ben az X-Men: Az elsők és a Ha/Ver rendezője, Matthew Vaughn megcsinálta a Kingsman – A titkos szolgálat című akciódús, kémes filmet, ami hatalmas siker lett frissességének és fantasztikus megvalósításának köszönhetően. Később jött a hasonlóan minőségi folytatás, majd úgy döntöttek a készítők, hogy ideje megmutatniuk, hogyan is született meg a műben látható elegáns, de halálos közösség.

Szépen elkészítették a Kingsman megalakulását elmesélő King's Man – A kezdetek című alkotást, ami igaz, hogy már rég mozikba kerülhetett volna, de végül hónapokat késett. Viszont az új, szinkronizált előzetes alapján megéri várni rá, ugyanis elképesztően látványosnak és izgalmasnak tűnik.

Arról nem is beszélve, hogy a Harry Potter-filmekből ismert Ralph Fiennes mellett Gemma Arterton, Rhys Ifans, Djimon Hounsou, Aaron Taylor-Johnson, Matthew Goode, Daniel Brühl és Charles Dance is szerepelnek benne, szóval nem fogunk szűkölködni a tehetségekben.

Az biztos, hogy Matthew Vaughn remekül ért a stílusos akcióhoz, és nagyon úgy néz ki, hogy ez a Kingsman-előzményfilm lesz talán a széria legjobbja, hiszen már a rövid kedvcsinálóban is olyan részleteket láthatunk, amik alapján azonnal megnéznénk az alkotást.

A King's Man – A kezdetek szeptember 17-érkezik a hazai mozikba, és itt lehet megtekinteni az új, remekül elkészített előzetest:

Borítókép: Ralph Fiennes a King's Man – A kezdetek című filmben. / imdb.com