promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Befutott a Pesti balhé legújabb előzetese – videó
Borítókép:  InterCom
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Új előzetest és előrehozott premierdátumot kapott a nyár első nagy mozifilmje, a Pesti balhé.

A nagy érdeklődésre és a módosult mozipremierekre való tekintettel a nyár abszolút siker várományos magyar vígjátékát, a Pesti balhét az eredetileg tervezett augusztusi időpont helyett már július 30-án bemutatják.

Ezzel továbbra is Lóth Balázs rendezése lesz az első hazai produkció az újranyitó mozikban, bízva abban, hogy a Másnaposok szellemében forgatott, hazai ízekkel és remek magyar színészekkel teli komédia kitűnő alkalmat teremt majd mindenkinek az önfeledt szórakozásra, és a hűs mozizásra a nyári kánikulában.

Egy őrült képrablás, egy még őrültebb barátság és egy nagy szerelem története körül kavargó, vicces és váratlan fordulatokat egyaránt ígérő filmben a humor mellett akcióból sem lesz hiány. 

Ezekből Mészáros Bélának és Szabó Simonnak jutottak a legnehezebb feladatok a felvételek során. Előbbinek többek közt a búvárkodásban kellett tapasztalatokat szerezve elmerülnie, míg az utóbbinak kijutott a pofonokból, illetve zuhanásból is. Szabó Simon ugyanis sokszor nem kért kaszkadőrt, hanem bevállalta a veszélyes jeleneteket is. A profi előkészítésnek köszönhetően természetesen sérülés nélkül oldotta meg a vásznon egyébként fájdalmasnak látszó, izgalmas akciókat.

A film legújabb előzetese alább tekinthető meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás