promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megalázták a 15 évesen szexiző Megan Foxot a Bad Boys 2 forgatásán
Borítókép:  Megan Fox / KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagy balhét okozott egy több mint tíz éves Megan Fox-interjú, amiben elárulta, hogy milyen megalázó módon bánt vele a Transformers-filmek rendezője, Michael Bay, mikor a színésznő még csak statiszta volt tiniként a Bad Boys 2-ben.

Megan Fox sokak számára számít igazi szexszimbólumnak, hiszen a gyönyörű színésznő a Michael Bay által rendezett Transformers-filmekben rengeteg ember szívét megdobogtatta, és így vált hamar világsztárrá. Úgy látszik, hogy már tizenévesként is felfigyeltek szépségére Hollywoodban, ugyanis statiszta volt a rendező Bad Boys 2. – Már megint a rosszfiúk című alkotásában, de nem úgy zajlottak a dolgok, ahogy gondolta.

A Metro írja, hogy újra előkerült egy 2009-ben készült interjú, amiben Megan Fox beszélt a 2003-ban bemutatott film forgatásáról, ahol mindössze 15 éves volt. Egy bulizós jelenetet vettek fel, és mivel még bőven kiskorú volt, ezért figyelmeztették Michael Bayt, hogy egyáltalán nem lehet alkohol közelében.

A rendező azt a megoldást találta ki erre a problémára, hogy egy falatnyi bikinibe öltöztette, felvetetett vele egy magassarkút, és egy vízesésben, bőrig ázva, szexin táncoltatta az egész jelenet alatt.

Megan Fox elárulta, hogy itt kapott először igazi betekintést egy férfi agyába, ezek alapján pedig igazán megalázó élményben volt része, ahol kihasználták szépségét és naivitását. Viszont úgy látszik, hogy nem táplál negatív érzelmeket a filmkészítő irányába, sőt, az évek alatt egyre közelebb kerültek egymáshoz, hiszen később főszerepet kapott több Michael Bay-filmben is.

Bár utána egy időre megszakadt a munkakapcsolatuk, miután egy másik interjújában Hitlerhez hasonlította a rendezőt (emiatt nem szerepelhetett Megan Fox a Transformers harmadik részében), de azóta már két Tini nindzsa teknőcök-filmet is csináltak együtt, szóval valószínűleg nincs harag.

Itt lehet megtekinteni az interjút, ami miatt most többen is támadják Michael Bayt, hiszen sokak szerint ezek alapján elég szexista volt a forgatáson:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás