promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Félhetnek a Bosszúállók: Thanos még mindig életben van?
Borítókép:  Thanos / Marvel studios / Collection ChristopheL via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Marvel-filmek legnagyobb gonosza, Thanos lehet, hogy a Bosszúállók: Végjátékban látszólag megkapta, ami neki jár, de egy kimaradt/alternatív jelenet alapján egyáltalán nincs okunk a nyugalomra.

2008 óta építik a Marvel szuperhősös univerzumát, ahol a rettenetes Thanos volt az, aki igazán borsot tudott törni Vasemberék orra alá, miután egyetlen csettintésétől porrá vált a fél világ, és ezzel mindenkit meggyötört lelkileg. A Bosszúállók: Végjátékban viszont szerencsére sikerült legyőzniük őt, és megetették vele a főztjét – őt is porrá csettintette az önfeláldozó Tony Stark.

Ezek után szinte mindenki megnyugodott, hiszen véget ért az Őrült Titán gonoszsága, és újra visszaállt a világ rendje, miután az áldozatok visszatértek a „túlvilágról”. Most viszont a MovieWeb arról ír, hogy létezik egy olyan, a Végjátékból kimaradt, alternatív jelenet, ami aggodalomra adhat okot, hiszen a Tilda Swinton által alakított Ősvarázsló (Ancient One) arra utal benne Hulknak, hogy a csettintés következtében igazából nem hal meg senki:

„Ha valaki meghal, akkor mindenképp meghal. A halál visszafordíthatatlan, de Thanos nem. Azok, akiket elvesztettél, nem haltak meg. Valaki azt kívánta, hogy ne legyenek többé, ami azt jelenti, hogy vissza lehet őket kívánni. De ezt nem adják olcsón.”

Ha jobban belegondolunk, ez tényleg így van, hiszen mindenki épségben visszatért a második csettintés után, szóval Thanosnak is simán van esélye erre. Csupán valakinek tennie kell érte, és tudjuk, hogy elég sok leleményes ellenség van a Marvel világában, akik jó eséllyel még fel is néznek rá, amiért elintézte a fél világ pusztulását.

Ráadásul már az időutazás is lehetséges, szóval tényleg minden adott ahhoz, hogy a legendás gonosz ismét meghódítsa az univerzumot. A Marvel hamarosan belecsap a negyedik fázisba, ahol a tervek szerint főleg eddig ismeretlen karaktereket fogunk látni, és a multiverzum is bemutatkozik, ami rengeteg lehetőséget rejt magában – és ezzel együtt újabb, minden eddiginél nagyobb veszélyeket is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás