promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Antikrisztus színre lép: Marilyn Manson ördögi filmes szerepei
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szinte mindig polgárpukkasztó Antikrisztus Szupersztár, Marilyn Manson nem csak zenei fronton hagyta ott a névjegyét. Egész klassz filmekben is megfordult, méghozzá nem is játszott rosszul.

Minden vita felett áll, hogy a megosztó művésznek van ambíciója a színpadi játékhoz. A legtöbb ember azonban általában csak zenei produkciói kapcsán szereti vagy utálja, valahogy a filmes pályafutása mindig háttérbe szorul.

Pedig akad egy-két egészen kiváló is.

A zenész a televíziós műsorok vendégeként, komolyabb hangvételű filmek főszerepétől a kisebb mellékszerepekig, az animációs műsorokon, a dokumentumfilmeken keresztül bárhol megállja a helyét, így jelentős hatást gyakorolt a mozis és televíziós szórakoztatásra is.

Manson mikor éppenséggel az anarchia gyermeke

Manson feltűnik a Kemény motorosok című drámai hangvételű sorozatban, ahol egy börtönben szerveződött banda vezetőjét fosztja meg posztjától, és lép a helyébe. Félelmetes hitelességgel játsza szerepet, ijesztő komolyságát sötét humorral fűszerezi. Az embernek olyan érzése lesz tőle, mint mikor egy fekete negró cukrot vesz a szájába, egyszerre járja át hidegzuhanyként a mentol és egyszerre bújik valami édes a nyelve alá.

Karaktere, Ron Tully csúcsrajáratása a show hetedik évadában teljesedik ki.

Manson, mint boszorkány uraság

A Salem egy három évadot megélt sorozat. Mansonnak tökéletes terepet biztosított, hogy egybeolvadjon a természetfelettivel, ami valljuk be igencsak testhez áll neki. Rejtélyes borbélyüzlet, ördögi kapcsolatok, világok közti utazás és egy kis boncolgatás... – igen ez mind a Salem.

A visszafogott, fortyogó Manson

Sajnos a Let Me Make You a Martyr című film nem kapott magyar elnevezést. Marilyn Manson ebben a műben szabadon engedi csendesebb természetét. A 2016-os filmben a zenész teljes egészében visszafogott, de magával ragadó előadást nyújt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás