promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Neo és Trinity nem a pénz miatt vállalták a Mátrix 4-et
Borítókép:  Warner Bros.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss olyan történetet ígérnek, amire valóban érdemes lesz beülni.

Jelenleg még csak annyi biztos, hogy július elején szeretnék folytatni a Mátrix 4 forgatását, legalábbis a Warner Bros. már nagyon noszogatja a stábot.

A negyedik felvonás munkálatait februárban kezdték meg San Franciscóban, majd a stáb március közepén Berlinbe költözött. Az európai helyszínen egyértelműen nem foroghatott a kamera a koronavírus-járvány miatt – írta anno az MTI a Varietyre hivatkozva. Hogy Lana Wachowski alkotása valóban Németországban menetel-e tovább, az majd később kiderül. A stáb valószínűleg tartani fogja a terveket, de hát sok múlik azon, milyen kedve lesz a koronavírusnak.

Attól függetlenül, hogy a trilógia zárása nem sikerült túl izmosra, az embereket nagyon is érdekelte, hogy mi folyik a film körül, mivel a rajongók folyamatosan ott lebzseltek a forgatás környékén.

Sok mindent nem tudunk még a történetről, de Lana olyan kulcsszereplőket is vissza akart volna hozni, mint például Smith ügynök, vagy a Lambert Wilson által alakított Merovingi. Utóbbi még nincsen kizárva, hogy feltűnhet, Smith karaktere meg valahogy úgy is biztosan benne lesz a történetben, ha maga Hugo Weaving nem tudja tiszteletét tenni a forgatáson.

A két kulcskarakter, Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss mellett olyan neveket kapunk még, mint Neil Patrick Harris, Jada Pinkett Smith, Jonathan Groff, Yahya Abdul-Mateen II, és Toby Onwumere. Morpheus, azaz Laurence Fishburne neve még nem tűnt fel, de a fiatalabb kiadására már volt casting. 

Azonban jön a nagy kérdés: van-e értelme a Mátrix 4-nek, ha a Mátrix 2 és a 3 egyáltalán nem tudta már megfogni a közönséget úgy, ahogy kellene. Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss azt nyilatkozták az Empire magazinnak, hogy abszolút a történet rabolta el a szívüket, így az új Mátrix valóban nagyot durranhat.

„Sosem gondoltam ezt, hogy valaha lehet negyedik rész. A forgatókönyvben elképesztő mélységek vannak. Csodás a felépítése, és művészileg is rendben van. Egyszerűen egy ajándék ez az egész, nagyon izgalmas lesz”

– dicsérte Wachowski szkriptjét a Trinityt alakító Carrie-Anne Moss. Lanának Aleksandar Hemon és David Mitchell segített a sztori teljes kibontásában.

Keanu Reeves sem tért volna vissza, ha nem úgy érezné, van mondanivalója a történetnek, és ne lenne profi a felépítése.

„Lana Wachowski fantasztikus forgatókönyvet írt. Egy olyan sztori ez, ami nagyon megérintett belül. Jómagam csak azért vállaltam el. Hihetetlen érzés újra vele dolgozni”

– mondta a Neot alakító színész.

Nem tudni, hogy mikor lesz a premier, de lehet a 2021-et sem fogja tudni tartani a stúdió. Ha igen, akkor nagyon örülni fogunk neki, de annak meg főleg, ha a két kulcsszereplőt alakító színésznek igaza lesz, és nem rontják el. Utóbbi lenne a legfontosabb.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás