promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszivárgott egy akciójelenet részlet a Mátrix 4-ből
Borítókép:  Warner Bros.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Neo és Trinity egy toronyház tetejéről ugranak le.

Előttünk totál nem tiszta, hogy mi van Lana Wachowski fejében, de remélhetőleg ő rendezni tudta a sorokat. Vissza akarta például hozni a Mátrix főgonoszát, Smith ügynököt, de Hugo Weaving már elkötelezte magát egy másik projektben, és nem tudták összeegyeztetni a dolgot.

Az óra ketyegett, és el kellett kezdeni a forgatást. A premier 2021. május 21-re van hivatalosan kiírva. Ezzel persze majd még kezdeni kell valamit, mert a másik Keanu Reeves blockbustert, a John Wick 4-et is ekkor akarják moziba küldeni.

Reeves mellett amúgy visszatér Carrie-Anne Moss, és olyan neveket kapunk még melléjük, mint Neil Patrick Harris, Jada Pinkett Smith, Jonathan Groff, Yahya Abdul-Mateen II, és Toby Onwumere.

Attól függetlenül, hogy a trilógia zárása nem sikerült túl izmosra, az embereket nagyon is érdekli, hogy mi folyik a film körül, mivel a rajongók folyamatosan ott lebzselnek a forgatás környékén. Képeket és videókat is kaptunk már, amiken Neo egyáltalán nem néz ki Neónak, de pont ettől izgalmas a dolog. A fanok már milliónyi teóriát összeraktak, de ebbe most ne merüljünk el.

Jöjjön inkább egy kiszivárgott akciójelenet részlet, amiben Neo és Trinity karaktere ugrik le egy Toronyház tetejéről. Innen nézve meg nem mondom, hogy az ott tényleg Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss-e a levegőben, vagy csak a kaszkadőreik. A lényeg, hogy a Mátrix-univerzum nem fogja meghazudtolni magát, és remélhetőleg jó sok akrobatikus jelenetet fogunk látni. Persze egy kiváló sztorit és kérünk hozzá Lana Wachowskitól, mert van miért vezekelnie.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás