promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Videó érkezett a Mátrix 4 forgatásáról
Borítókép:  Warner Bros.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az első lesifotókat is meglőtték a rajongók, amin Neo nagyon nem néz ki Neónak.

Elég nagy volt a kavarodás a Mátrix 4 körül, mivel a főgonoszok közül a Merovingit és Smith ügynököt is vissza akarták hozni a filmbe, de nagyon úgy tűnik ebből csak az előbbi fog összejönni, azonban ott is csak úgy, ha Lambert Wilson be tudja sűríteni a programjába, mivel elég sok helyre van ő is elkötelezve.

Mivel a Mátrix 4 premierje 2021. május 21-ére van kiírva, így már magam kérdeztem az előző cikkben, hogy mikor akarnak elkezdeni fogatni? Az első három részt készítő és rendező Lana Wachowski végül csak belevágott. (Régebben ugyebár Larry Wachowski.)

Keanu Reeves is visszatér a filmben, és érdekesség, hogy pont a Mátrix 4 premierjére tervezik a John Wick 4 bemutatását, amit még nem kezdtek el forgatni. Jelenleg egyik stúdió sem változtatott a premieren. Ezt majd egymás között kell lemeccselniük, mivel két Reeve-blocbustert butaság lesz egyszerre moziba küldeni.

A Mátrix 4-ben szerepel majd Carrie-Anne Moss, Neil Patrick Harris, Jada Pinkett Smith, Jonathan Groff, Yahya Abdul-Mateen II, és Toby Onwumere. Amúgy Carrie-Anne Mosst mintha látni is vélném az egyik fényképen, de lehet csak a szemem káprázik, nem túl jó felvételek ezek ugyebár. A videón jól látszik a rendező, Lana Wachowski, akinek a vörös extrém haját mérföldekről ki lehet szúrni.

A lényeg persze Neo, aki egyáltalán nem úgy néz ki, mint Neo, hanem mint Keanu Reeves a hétköznapjaiban: hosszú haj, borosta, zakó, farmer, sapka. Lehet Mr. Anderson tért vissza kicsit nyúzottan. Kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki belőle.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás