promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson olyan beszédett mondott, hogy esélyes lett az elnökválasztáson
Borítókép:  Dwayne Johnson / via movieweb.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hollywoodi sztár, Dwayne Johnson is felszólalt egy videón a jelenleg főleg Amerikában zajló tüntetésekkel kapcsolatban, aminek az lett a következménye, hogy ő lett a harmadik legesélyesebb elnökjelölt.

Alapból Hollywood ügyeletes akcióhőseként ismerhetik az emberek Dwayne Johnsont, és sokan nem is gondolnak arra, hogy milyen sok rajongóval rendelkezik (csak az instán 186 millió), akikre hatalmas hatással van a színész. A Szikla általában nem szokott elmenni a közösséget érintő, fontos dolgok mellett, éppen ezért nem is meglepő, hogy most, a George Floyd-üggyel, és a zavargásokkal kapcsolatban is felszólalt, aminek nem várt következményei lettek.

Dwayne Johnson kemény szavakkal illette az Amerikai Egyesült Államok elnökét, Donald Trumpot, hiszen azt kérdezte tőle, hogy hol van ebben a rettenetes helyzetben, miért nem áll ki a segítő kézért könyörgő emberek elé, és mondja meg nekik, hogy nem lesz semmi baj, együtt átvészelik ezt a szörnyűséget.

A sztár kérdőre vonta az elnök vezetői képességeit, és próbálta megnyugtatni az embereket, hogy nincsenek egyedül, és nem kell aggódniuk. Egy tényleg lelkesítő, és vezetőhöz méltó szónoklatot nyomott le az instán, aminek köszönhetően a MovieWeb információi alapján a bukmékerek szerint jelenleg harmadik helyen végezne az amerikai elnökválasztáson Joe Biden és Donald Trump mögött.

Ez azért is hatalmas teljesítmény, mert Dwayne Johnson alapból nem politizál, bár már poénkodott azzal, hogy egyszer indulni fog az elnöki címért.

Ezek alapján pedig akár nyerhetne is, hiszen, ha egy videónak köszönhetően harmadik lenne, akkor több energiával szinte biztos, hogy komolyabb eredményt tudna elérni. Szóval lehet, hogy a siker után tényleg elgondolkodik a dolgon, hiszen rengetegen támogatják őt.

Itt lehet megtekinteni Dwayne Johnson beszédét, amire már több mint 14 millió ember volt kíváncsi:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás