promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezzel indulhatnak újra a mozik: szinkronosan is itt van a Tenet előzetese
Borítókép:  Warner Bros.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindenki várja Christopher Nolan új filmjét, de a stúdió már nem mer dátumot írni.

Nolan nevét még azok is ismerhetik, akiket annyira nem érdekel, hogyan milyen rendező van a filmek mögött. Elég csak megemlíteni az Eredet, Csillagok között vagy Batman-trilógia blockbustereket, és rögtön tudjuk, hogy kiről van szó. Az egész világ várja az új alkotását, a Tenetet, ami az év egyik legnagyobb durranása lehet, ráadásul úgy készül mindenki, hogy ezzel indulnának újra a mozik, persze már Russell Crowe Unhinged című pszichológia thrillere is pályázik erre.

A rendező még a stúdiót is meggyőzte, hogy semmiképpen ne halasszák el a premiert. Ha így lenne, a Warner már leállította volna a marketinggépezetet, de pont az ellenkezőjét látjuk. Ettől még a második előzetesnél óvatosak voltak, és nem írtak dátumot.

Ha minden jól megy, akkor a Tenet július 17-én érkezhet az amerikai, míg egy nappal korábban a magyar mozikba. Igen, a hazai közönségnek is van miért bizakodni, mivel innentől megkaptuk a tralier második felvonásának szinkronos változatát.

A főszerepet Denzel Washington fia, John David Washington kapta meg, aki a Csuklyások: BlacKkKlansman című filmben játszott nagyot. Itt van még Robert Pattinson, aki ugyebár a következő Batman lesz, Michael Caine, akivel imád együtt dolgozni a rendező, plusz Kenneth Branagh, Aaron Taylor-Johnson, na meg Elizabeth Debicki.

Nolan úgy tartja, hogy ez lesz a legambiciózusabb alkotása, amit eddig letett az asztalra. Nem csoda, mert ahogy a múltkori interjúból kiderült, inkább beszerezett egy igazi Boeing 747-est játszani, csak ne kelljen CGI-t használni. Hihetetlen, de így még olcsóbb is volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás