promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez tényleg az Eredet ikertestvére lesz: begördült a Tenet új előzetese
Borítókép:  Warner Bros.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Christopher Nolan rávette a Warnert, hogy ne csúsztassák el a bemutatót, szóval érkezett is az új trailer.

Nolan idén lesz 50 éves, és már a kezdetektől fogva olyan eredeti ötletekkel tudta felrázni Hollywood állóvizét, amire nagyon ki volt éhezve az igényes közönség: Mementó, Álmatlanság, A tökéletes trükk, Eredet, Csillagok között, Dunkirk, na meg hát ott van a Batman-trilógiája, ami újra visszatette a szárnyas szuperhőst és a DC-t a térképre.

Nem is csoda, hogy mindenki lélegzetvisszafojtva várja az új filmjét, a Tenetet, ami hangulatában valóban az Eredethez fog a legközelebb állni. Lesznek itt lélegzetelállító akciók, amikben mind ott van Nolan kéznyoma, csavaros misztikus sztori egy kis sci-fivel keverve, na meg olyan képi  világ és történetmesélés, amit csak tőle kaphatunk meg.

„Nem kérdés, hogy ez a valaha volt legambiciózusabb alkotásunk.”

- nyilatkozta anno az Entertainment Weeklynek Nolan, aki kiharcolta, hogy a járvány miatt ne csúsztassák el a Tenet bemutatóját. Tehát ez lesz az a blockbuster, ami egyáltalán nem akar visszafordulni, és egyeduralkodó szeretne lenni a mozikban.

„Mindig minden rendező nagyon várja, hogy az alkotása végre bemutatásra kerüljön. Amerikában szerintem nincs is Christopher Nolanhez hasonló alkotó, aki ennyire küzdene, hogy időben bemutathassák a filmjét.”

- nyilatkozta Richard Gelfond, az IMAX vezérigazgatója.

Ahogy már eddig is tudni lehetett, a főszerepet John David Washington kapta meg, aki a Csuklyások: BlacKkKlansman című filmben játszott nagyot. Volt kitől örökölni, mivel Denzel Washington fiáról beszélünk. Hozzá még olyan nevek csatlakoznak, mint Robert Pattinson, Michael Caine, Kenneth Branagh, Aaron Taylor-Johnson és Elizabeth Debicki.

A Tenet július 16-án érkezhet, de azért kicsit árulkodó, hogy az új előzetessel már óvatosan bántak, és nem írták ki a konkrét dátumot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás