promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szörnyű hírt kaptak az Apatigris rajongói
Borítókép:  24.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Április 12-én debütált a Scherer Péter főszereplésével készült vadonatúj sorozat, az Apatigris az RTL Klubon, ami egy epizód után le is került a műsorról. Utána már csak az RTL Most+-on, és az online sorozatmegtekintő oldalakon követhették a rajongók.

Az Apatigris az RTL Klub saját fikciós sorozatai közül is kiemelkedik azzal, hogy száz százalékban saját fejlesztésű heti vígjáték sorozat, amit kifejezetten Scherer Péterre írtak.

A széria főszereplője Péter (Scherer Péter), az egyedülálló apa, aki egész életét annak szentelte, hogy három lányát apatigrisként felnevelje. Most, hogy Vivien (Rujder Vivien), Laura (Schmidt Sára) és Szandra (Michl Juli) kirepülnek és önálló életet kezdenek párjuk oldalán, Pétert is megcsapja a szabadság szele, és „az ötven az új harminc” jegyében maga is elszánt párkeresésbe kezd. Online és offline, szárazon és vízen, vicces és kínos szituációkban keresi azt a bizonyos tűt a szénakazalban. Szerelmes lesz, csalódik, de megy tovább, ismerkedik, randizik, remél, miközben lányai ugyancsak szerelmi bánatukban egyesével visszaköltöznek hozzá.

A sorozat hamar nagy népszerűségre tett szert, de a televízióban csak ősszel láthatjuk az első évad epizódjait. Akik eddig online követték a szériát, azok számára május 24-e egy szomorú nap lesz, hiszen ezen a napon került fel az RTL Most+-ra az évadzáró epizódja, ami azt jelenti, hogy hosszú hónapokig nem lesznek új részek, és egyelőre az sem biztos, hogy elkészülhet a második évad.

Hasonló a helyzet A Tanárral kapcsolatban is, aminek harmadik évadának epizódjai kerülnek fel szombatonként, de három hét múlva ez is befejeződik, így nemsokára teljesen kifutnak a magyar, közkedvelt sorozatok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás