promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Laci újra megkéri felesége kezét
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Maradj haza magadnak szereplői Dér Heni húgának szerveztek egy online esküvőt, ennek hatására Gáspár Laci is elhatározta, hogy hamarosan újra elveszi a feleségét.

Dér Heni már jó ideje nem látta rokonait a karantén miatt, amit egyre rosszabbul visel. Nagy örömére húga, Szandi fellátogatott hozzá Szegedről, így egy kis időt együtt tudott vele tölteni. Többek között szóba került náluk Szandi esküvője is, amit a jelenlegi helyzet miatt le kellett fújni.

Miután a testvére elment, Heni kiöntötte a lelkét barátainak. Szabó Zsófi később felhívta ByeAlexet, hogy együtt kitaláljanak valamit, amivel fel tudnák vidítani Henit és örömet tudnak szerezni a húgának is. Így született meg az ötlet, hogy szervezzenek egy online esküvői meglepetést, amihez megkérték a Gáspár családot, hogy süssenek tortát. Laci persze ragaszkodott hozzá, hogy maga készítse el, és a kezdeti nehézségek ellenére remekül sikerült.

Miután elkészült a torta, Kabát Petiéknek kellett leszállítania Szegedre, de rossz helyen fordultak le az autópályáról, így egy kicsit eltévedtek. Amíg ők keresték az úticéljukhoz vezető utat, Gáspár Laci otthon nézegette a régi esküvői képeiket, és elhatározta, hogy a jövő évi, hetedik házassági évfordulójukon újra megkéri felesége kezét. Szerelme természetesen már most igent mondott.

Kabát Petiéknek végül sikerült odatalálniuk Dér Szandiék házához, akik nagyon meglepődtek a váratlan látogatók miatt, de még inkább azon, hogy milyen meglepetést szerveztek nekik. Eleinte Dér Heni sem értette a dolgot, hiszen neki sem árulták el, mit terveznek, de annyira meghatotta barátai gesztusa, hogy örömében el is sírta magát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás