promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jó hírek érkeztek a Mátrix 4-ről
Borítókép:  Wallpaper Cave
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lana Wachowski sci-fijének forgatását a koronavírus-járvány kellett leállítani, de a Warners Bros. legfrissebb tájékoztatása szerint már júliusban folytatódhatnak a munkálatok.

A Mátrix 4. részének forgatása februárban kezdődött San Francisco-ban, majd a stáb március közepén Berlinbe költözött. Az európai helyszínen azonban már nem indulhattak el a felvételek, mert addigra kirobbant a világjárvány. A stúdió ezért határozatlan időre leállíttatta a forgatást, amit a jelenlegi állás szerint leghamarabb is csak júliusban folytathatnak.

A folytatásban visszatér Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss, további szerepekben pedig olyan színészeket láthatunk, mint Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Brian J. Smith, Toby Onwumere és Jonathan Groff is. A Mátrix 4. forgatókönyvét Lana Wachowski mellett Aleksandar Hemon és David Mitchell írta.

A San Francisco-i forgatásról több amatőr felvétel is kiszivárgott már, ezek közül az egyiken Neo-t és Trinity-t láthatjuk, ahogy leugranak egy Toronyház tetejéről. A veszélyes mutatványt természetesen nem Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss hajtották végre, hanem a kaszkadőreik.

A filmet eredetileg 2021. május 21-én tervezték bemutatni, de a több hónapos leállás miatt jelentős csúszás várható, valószínűleg 2021 ősze előtt nem kerülhet moziba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás