Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Bryan Adams beszólt a „denevérzabálóknak”

Bryan Adams beszólt a „denevérzabálóknak”

Zene, Film & Kultúra

Bryan Adams beszólt a „denevérzabálóknak”

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 08:08

Elég rasszista posztban akadt ki a koronavírusra, na meg a kínaiakra.

A magyar rajongóknak nincs miért szitkozódniuk, mivel Bryan Adams el tudta hozni hozzánk tavaly tavasszal megjelent friss albumát. A kanadai énekes már hatodik alkalommal lépett fel Magyarországon, ráadásul szeptember 28-án a Hősök terén ingyenesen táncikálhatott mindenki a legjobb szerzeményekre.

Akkor a koronavírus még sehol sem volt, de most a Bryan Adams-fanok is otthon ülnek, akárcsak az énekes. Mint minden előadónak a világon, a kanadai énekesnek is le kellett mondani az összes koncertjét a nyár végéig.

Adams meglepte a hallgatóit, mivel tartott egy kis karantén koncertet egy szál gitárral. Ez természetesen nem annyira meglepő, de az énekes kirohanása annál inkább, aki egy elég érdekes szöveggel vezette fel a produkciót.

„Ezen az estén lépnék fel a Royal Albert Hallban, de a ki....ott denevérzabálóknak és pár vírusgyártó kapzsi szemétnek köszönhetően megállt a világ. Azt már meg se említem, hogy mennyien szenvednek a vírustól, és hányan halnak bele. Köszi a ki....ott nagy semmit, legyetek vegánok!”

– írta a posztban az énekes.

Adams nem szokott ennyire kifakadni, és a legtöbb rajongó el is fog határolódni a megjegyzéseitől, de ezt írjuk annak a számlájára, hogy már nagyon fel akart lépni a Royal Albert Hallban.

Borítókép: Harry How / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP