promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatér a Star Wars halottnak hitt szereplője
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A népszerű karaktert A Jedi visszatér óta nem láthattuk élőszereplős Star Wars-ban.

A The Mandalorian 2. évadával kapcsolatban egyre több infót kapunk. Az már biztos, hogy az ősszel debütáló szezonnal nem fog véget érni a sorozat, készülőben van már a harmadik évad is. Továbbá már arra is fény derült, hogy A klónok háborúja és a Lázadók animációs sorozatok egyik közkedvelt figurája, Anakin Skywalker tanítványa, Ahsoka Tano is benne lesz a 2. évadban, akit Rosario Dawson fog alakítani. Ennek hivatalos bejelentésére azonban még várni kell az augusztus 27. és 30. között megrendezésre kerülő Star Wars Celebration-ig.

Amit viszont már készpénznek vehetünk, hogy az eredeti trilógia egyik legnépszerűbb karaktere, Boba Fett visszatér a halálból, és szerepet kap a The Mandalorian 2. évadában. A fejvadász feltámasztása nem újkeletű agyszülemény, egyes Star Wars-regényekben már megírták, hogy Boba Fett kimászott a Sarlacc gyomrából, amibe A Jedi visszatérben beesett a Tatooine-bolygón.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a fejvadászt az a Temuera Morrison fogja alakítani, aki A klónok támadásában és A Sithek bosszújában Jango Fettet és az ő klónjait játszotta. Ez egyáltalán nem egy meglepő dolog, hiszen Boba is a fejvadász egyik nyers klónja volt, akit saját fiaként nevelt haláláig. Bobát A klónok támadásában még kisfiúként, aztán A Birodalom visszavágban és A Jedi visszatérben már aktívan tevékenykedő, a galaxis legjobb fejvadászaként láthattuk.

A karakternek ezen kívül volt egy kisebb történetszála A klónok háborúja animációs sorozatban, amiben fejvadászokkal szövetkezve próbált bosszút állni Mace Windu mesteren, amiért a Geonosis-on megölte apját.

A The Mandalorian 2. évada idén ősszel debütál.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás