promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már nem Darth Vader a Star Wars legnépszerűbb karaktere
Borítókép:  Darth Vader / Lucasfilm
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Évtizedek óta Darth Vader számít a filmtörténelem egyik legikonikusabb alakjának, de úgy látszik, hogy végül egy másik figura lopta el a rajongók szívét.

George Lucas 1977-ben egy olyan világot alkotott, ami még több mint 40 évvel később is hatalmas sikernek örvend, bár már semmi köze sincs a dologhoz, mivel a Disney kivásárolta őt. A Star Wars korunk talán legismertebb szériája, amiben feltűnik a gonoszok gonosza, Darth Vader is a félelmetes maszkjával, és a vészjósló lihegésével. Szinte végig ő volt a nézők kedvence, de az utóbbi egy évben ez megváltozott, és komoly trónfosztás következett be.

A MovieWeb találta, hogy egy SEMRush nevű társaság megvizsgálta az utóbbi egy év internetes kereséseit, amiből kiderült, hogy:

a Csillagok háborújából már nem Darth Vader a legnépszerűbb karakter, hanem a The Mandalorian című Disney+ sorozat cuki lénye, Baby Yoda, ráadásul nem kis különbséggel.

Baby Yodára 4,7 millió keresés érkezett, és még a második helyet is a The Mandalorianként ismert Mando zsebelte be 2,5 millióval, így csúszott le végül csupán a harmadik helyre Darth Vader a maga 893,250 keresésével. Tény, ebben az is bene van, hogy a sorozat viszonylag új, ezért rengetegen utána akartak járni, de még így is kiemelkedően jó a kis zöld cukiság teljesítménye: így kijelenthetjük, hogy most Baby Yoda az emberek kedvenc Star Wars karaktere.

Íme a TOP10, ahol azon is meglepődhetünk, hogy hol van például Leia, vagy Han Solo:

  1. Baby Yoda
  2. The Mandalorian
  3. Darth Vader
  4. Yoda
  5. Kylo Ren
  6. Chewbacca
  7. Anakin Skywalker
  8. Boba Fett
  9. Luke Skywalker
  10. Jabba the Hutt
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás