Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Újra együtt Dwayne Johnson és Emily Blunt

Újra együtt Dwayne Johnson és Emily Blunt

Zene, Film & Kultúra

Újra együtt Dwayne Johnson és Emily Blunt

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 13:03

A Dzsungeltúra után egy szuperhősfilmben kap szerepet a két színész.

Bár Hollywoodban még mindig tart az otthoni karantén a koronavírus-járvány miatt, számos produkció tervezgeti a továbblépést. Dwayne Johnson és Emily Blunt már szerepet is vállalt a Netflix egy készülő szuperhősfilmjében.

A Ball and Chain című akciófilm forgatókönyvét a The Hollywood Reporter értesülése szerint Emily V. Gordon írja a kilencvenes évek népszerű képregénye nyomán.

A történet egy szuperképességekkel megáldott házaspárról szól. Rendkívüli erejük azonban csak akkor működik, ha együtt vannak, és nem vitatkoznak.

Johnson és Blunt legutóbb a Dzsungeltúra című kalandfilmben dolgozott együtt. A film Disneyland egyik attrakciójából született, amely Afrika és Dél-Amerika vad folyóit megidézve szórakoztatja a látogatókat. A film bemutatását 2020 júliusra időzítették, de a koronavírus-járvány miatt egy évvel későbbre, 2021. július 29-ére halasztották.

Dwayne Johnsonnak nem ez lesz az első képregényfilmes projektje, a DC Black Adam című filmje 2021 decemberére van időzítve, és a Szikla elmondása szerint több ismert szuperhős is cameózni fog benne.

Borítókép: Variety