promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra együtt Dwayne Johnson és Emily Blunt
Borítókép:  Variety
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Dzsungeltúra után egy szuperhősfilmben kap szerepet a két színész.

Bár Hollywoodban még mindig tart az otthoni karantén a koronavírus-járvány miatt, számos produkció tervezgeti a továbblépést. Dwayne Johnson és Emily Blunt már szerepet is vállalt a Netflix egy készülő szuperhősfilmjében.

A Ball and Chain című akciófilm forgatókönyvét a The Hollywood Reporter értesülése szerint Emily V. Gordon írja a kilencvenes évek népszerű képregénye nyomán.

A történet egy szuperképességekkel megáldott házaspárról szól. Rendkívüli erejük azonban csak akkor működik, ha együtt vannak, és nem vitatkoznak.

Johnson és Blunt legutóbb a Dzsungeltúra című kalandfilmben dolgozott együtt. A film Disneyland egyik attrakciójából született, amely Afrika és Dél-Amerika vad folyóit megidézve szórakoztatja a látogatókat. A film bemutatását 2020 júliusra időzítették, de a koronavírus-járvány miatt egy évvel későbbre, 2021. július 29-ére halasztották.

Dwayne Johnsonnak nem ez lesz az első képregényfilmes projektje, a DC Black Adam című filmje 2021 decemberére van időzítve, és a Szikla elmondása szerint több ismert szuperhős is cameózni fog benne.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás